ēdamlietas |
2. Sep 2011|14:59 |
Biezpiena plāceņus vai pončikus?
Man šķiet, ka katrs kārtīgs latvietis pavasarī iedēsta labi daudz ķirbju un kabaču, lai rudenī tos varētu iesmērēt citam kārtīgam latvietim, jo pats parasti nesaprot, ko ar tiem iesākt.
Ar kabačiem izdarījos šādi: - uzkarsē 500 g tomātu mērces; - apcep kabačus, sīpolus, papriku, sēnes (labi daudz gailenes man bija un bišku apšu bekas); - iemaisa visu to apcepto iekš uzkarsētās tomātu mērces un karsē kādas 20 minūtes; - liek burkās, sanāk apmēram 4 puslitrenes. Nākamgad noteikti atkārtošu.
Tagad prātoju, ko iesākt ar medus ķirbi un sviesta cibu (ķirbja šķirne tāda, ziniet!) |
|