Turpinājums |
20. Sep 2009|14:45 |
Sākums šeit: http://klab.lv/~oblica/336915.html Vakar uztapināju: 1) kartupeļu pusītes folijā ar sieru un brieža teļa gaļas šķēles folijā (bez siera), iepriekš marinētas sojas - kefīra marinādē. Kartupeļi varēja būt maaaaazliet mīkstāki, bet šitā ir mazcietes šķirne, man domāt, jāmēģina ar adrettu, moš būs mīkstāki. Gaļa - ļoti laba. 2) magoņu un kanēļa maizes (laikam par strūdeli vai ko tamlīdzīgu sauc - nu, kad izrullē, nosmērē, satin un tad cep) - vajag nopirkt kkādu plātīti, citādi izpūšās cauri apakšējām restēm un nav glīši no apakšas. Kā garšoja - prasiet vīram, es nokavēju.
Šorīt uztapināju: 1) karstmaizes ar žāvētu gaļu, tomātu, sīpolu un sieru - kas var būt labāks par šo! 2) svaigi spiesta apelsīnu sula - ļoti salda, tikai nekādā sakarā ar krāsni.
Turpinājumā - grillēšu dārzeņus kkad, kādu sacepumu podiņā gribās, ābolus uzcept varbūt... PS Laulenis, drūmi rīvēdams bietes zupai, saka, ka vajag mums to krāsni. |
|