15. Februāris 2021

Izvārīju dārzeņu galus buljonā, ciba mani iedvesmoja un vakariņās mums būs sēņu zupa. Es tik neatceros kā tur ir, ja man nav kausētā siera vai saldā krējuma, varbūt pēc dārzeņu un sēņu apbrūnināšanas sviestā es varu turpat iecept miltus, tad to dārzeņu buljonu un kad uzmetis burbuli ielikt kartupeļus? Gribas drusku tumīgumu un es zinu, ka var arī bez vipendroniem būt garšīgi

Atj. Garšīgi ļoti, pasmeķējot applaucēju mēli :( un tos miltus aizmirsu, ja būtu, varētu mierīgi iztikt ar miltu un sviesta kombo

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
(komentārs tiks paslēpts, ja vien neesi šitā cibiņa draudziņš)
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: