29. Augusts 2014
davai es jums labāk pastāstīšu riktīgi labo silto uzkodu recepti. mēs tās saucam par "Irēnas maizītēm" jo mammas draudzene tādas ciemos atbraucot bija pagatavojusi. jūs, protams, drīkstēsiet saukt par Renātes maizītēm, ja tā labpatīk
apcep uz pannas maizes šķēles (parastais ķieģelītis ir vislabākais), kad tās zeltainas, pieliek sīpolus, kad sīpoli zeltaini, piecep tomātu (ja ir pieejams, var piecept šķiņķīti/speķīti, papriku, visu, kas garšo un necepas šausmīgi ilgi), aplej ar olu (olai klāt garšvielas). visforšāk, ja maizīte sacepta cieta, jo tad ar vāku pasutinot maize pārāk neizmirkst olā. ēd no šķīvjiem ar dakšiņu, pirms pasniegšanas apkaisa ar dillēm/pētersīļiem/selerijām/lokiem etc. var uzrīvēt sieru. vispār var izmantot 'to, kas mājās' visas variācijas sanāk garšīgas