Pirmdiena, 27. Aug 2007, 21:50

Tās grāmatas dīkst lasīt tikai reizi gadā noteiktā dienā. Un nedrīkst tām tuvumā atrasties svešinieki, jo to domas var ietekmēt grāmatu saturu. Nē. Vārdi grāmatās nemainīsies, tikai cilvēks, kas tās lasīs, nespēs vairs tīrā veidā uztvert tur esošo informāciju. Tu, kad raksti tekstu, nodod tajā sevi, savas sajūtas - neatkarīgi no vārdiem. Jutīgs cilvēks uztvers to, ko Tu patiesībā saki - arī tad, ja vārdi būs maldinoši. Jo vairāk cilvēku lasa senos garīgos tekstus, jo sakropļotāka kļūst sabiedrības uztvere. Katrs indivīts tos ietekmē ar savu viedokli un interpretāciju, veidojas sabiedriskā doma/egregors, no kura izkļūt ir tikpat kā neiespējami. Vēstījums tiek pārvērsts pasakā - interpretācijā par to. Arvien grūtāk kļūst saprast, atrast, aptvert Patiesību. Ja tāda eksistē.

Pirmdiena, 27. Aug 2007, 22:26
[info]prtg

Jā. Bet vajag lasīt/saņemt no pirmavotiem, tad viss būs labi.

Pirmdiena, 27. Aug 2007, 22:29
[info]nenormaaliigaa

Tur jau tā lieta, ka arī tos pirmavotus ietekmē mūsu domas (nu ja runājam par tiem pirmavotiem, kas pierakstīti šeit uz Zemes). Pie kam - kur man pie tādiem tikt anyway? Pārāk relatīvi tas viss. Man bija kļuvušas skaidras daudzas lietas pēdējā gada laikā, bet nu atkal atgriežos ciklā, kurā parādās nākamie jautājumi. Sajūtas - fantastiskas, tikai apjukums - arī palielinājies.
Ļoti ilgas meditācijas tikai šeit varētu līdzēt...man tā šķiet...

Pirmdiena, 27. Aug 2007, 22:32
[info]prtg

Nē, var un vajag filtrēt. Tu taču vari atšķirt, kas ir tīrs un kas saduļķots. Es arī. Domāju, ka to spēj vismaz 40% cilvēku. Vien ne katram pietrūkst motivācijas.

Pirmdiena, 27. Aug 2007, 22:34
[info]nenormaaliigaa

Nu...man drīzāk šobrīd nav tik liela problēma ar filtrēšanu kā ar to, ka vēl neesmu saņēmusi atbildi - nekādu. Ja arī esmu, tad tā vēl filtrējas. Protams, ka tā atnāks. Nešaubos. Bet nu...pagaidām kaut kā totāli pietrūkst. Atbalsta varbūt...nezinu.

Pirmdiena, 27. Aug 2007, 22:47
[info]prtg

Paļāvības

Pirmdiena, 27. Aug 2007, 22:54
[info]nenormaaliigaa

Domā? skats jau man it kā optimistisks, ja runājam par nākotni.
BEt nevaru noliegt Tavu versiju, jo es vienkārši nezinu. Un mazliet arī vienalga - ir tā vai nav. Esmu pārsteigta par to, cik ļoti vienalga man viss ir pēdējā laikā. Nu tā - pozitīvi vienalga.

Pirmdiena, 27. Aug 2007, 22:56
[info]prtg

Pozitīvi ir pozitīvi un vienalga ir vienalga. Bet varbūt Tu domā rāmu un paļāvīgu mieru?

Pirmdiena, 27. Aug 2007, 23:02
[info]nenormaaliigaa

Gandrīz tā, jā. Paļāvīgu, tikai nedaudz apātisku. Ļoti daudz informācijas uz mani pēdējā laikā gulstas - kamēr to izfiltrēšu, pastāvēs zināmas problēmas attieksmē pret dažādām lietām. Vienkārši man vēl nav īsti skaidrs - par ko liecina mana vienaldzība pret dažādiem notikumiem - par relaxed attieksmi (kas principā ir pozitīvs rādītājs) vai par pārprastu teoriju.

Pirmdiena, 27. Aug 2007, 23:05
[info]prtg

Var būt arī citi iemesli. Relaksētai attieksmei jābūt kopā ar patiesu sirsnību, ja tā nav, kaut kas būtisks pietrūkst.

Pirmdiena, 27. Aug 2007, 23:08
[info]nenormaaliigaa

Sirsnība ir. Par to gan zinu. JĒŠ! VIsmaz KAUT KO zinu! :D Pirmais solis! (dance)

Pirmdiena, 27. Aug 2007, 23:16
[info]prtg

Es ļoti, ļoti priecājos par Tevi :)

Pirmdiena, 27. Aug 2007, 23:18
[info]nenormaaliigaa: :)))))

Paldies.

Pirmdiena, 27. Aug 2007, 23:03
[info]prtg

Atceries, mēs reiz par Reiki runājām. Es Tev nevarēju vēl atbildēt toreiz, jo gribēju redzēt, kā attīstīsies notikumi. Par to, kas ar to manu paziņu notika tālāk negribu rakstīt, ja vien Tu neesi tieši iesaistīta. Trīs vārdos - bija diezgan traki, bet tagad viss ir normalizējies, viņš ir atgriezies no melnā cauruma un tikko nokristījās, t.i. nomainīja uzkačātu super-ego un ezotērikas zināšanas pret apgarotu pazemību. Tas sevis laušanas ceļš bija gauži drūms ērkšķains, pat man vienbrīd zuda jebkāds optimisms, no otras puses, citādi laikam nebija iespējams sasniegt patreizējo stāvokli.

Pirmdiena, 27. Aug 2007, 23:06
[info]nenormaaliigaa

Ai, man šķiet - tik traki ar mani vēl nav. Es spēju pieķert sevi momentos, kad jūtu - EGO palien par daudz uz āru, nepieciešams vairāk pazemības. Patiesībā - pēdējā laikā ļoti - ĻOTI - cenšos turēties pretī reizumis uzpeldošajam super-ego. Šķiet, šis posms jāpārvar visiem, kas nostājušies uz līdzīga ceļa. Apzinos briesmas, kurās varu iekrist, ļoti tiešām cenšos domāt līdzi savas darbības patiesajai motivācijai.

Otrdiena, 28. Aug 2007, 09:18
[info]beta

Pēc Reiki iniciācijas sākās it kā negatīvu notikumu virkne = vai tā?

Otrdiena, 28. Aug 2007, 12:44
[info]prtg

Pēc neveiklas apiešanās ar "instrumentu", tas kaut kā pavērsās pret lietotāju un sākās murgs, cilvēks, zaudējis jebkādu saikni ar jebko, dienām un naktīm raudāja divus mēnešus no vietas.

Otrdiena, 28. Aug 2007, 14:59
[info]beta

Tas ne vienmēr ir slikti un nodara ļaunu, tā var būt arī attīrīšanās, kas no vienas platformas izskatās kā instrumenta pavēršanās pret lietotāju, bet no citas platformas - kā dvēselei vajadzīga transformācija.

Bet kopumā, protams, svarīgs ir Skolotājs, locis - kurš vada procesus. Un otrkārt - reiki vairāk saista ar augšējiem enerģētiskajiem centriem, bet - ja nav stabilas "apakšas", tad nevajadzētu pārāk strauji attīstīt "augšas".

Otrdiena, 28. Aug 2007, 16:50
[info]prtg

Jā. Skolotājs nespēja palīdzēt un kaut kā īpatnēji iztulkoja notikušo kā ļauno spēku vēršanos pret viņu pašu, jo viņš darot pārāk daudz laba un tas tagad no ļaunā atspēlējies caur mācekli. Šāds skatu punkts man nav īsti pieņemams, kaut cilvēcīgi varu saprast šo aizsargreakciju kā tīši iedomātas cēloņsakarības konstruktu, ja mācība a priori paredz skolotāja autoritātes neapšaubāmību. Manuprāt tā ir sava nozīmīguma pārspīlēšana, kas ir pretrunā ar labu garīgo praksi. Bet ne jau man par to spriest.

Domāju, ka viss ir noticis ļoti labi, kaut arī mums, kas viņu labi pazinām tas prasīja savu tiesu nervu un uzmanīgas pacietības un baiļpilnu šaubu, bet līdz ar viņa atdzimšanu arī manī atdzima kaut kas, kas bija jau piemirsies no laikiem, kad pats biju pamatīgi savērpies sevī un kad tiku no tā visa ārā, es atkal sajutu savī gaviles par šķietami neiespējamā iespējamību.

Piektdiena, 31. Aug 2007, 15:45
[info]beta

---------Skolotājs nespēja palīdzēt un kaut kā īpatnēji iztulkoja notikušo kā ļauno spēku vēršanos pret viņu pašu, jo viņš darot pārāk daudz laba un tas tagad no ļaunā atspēlējies caur mācekli.----------------

mja.


prieks, ka viss noharmonizeejaas:)

Otrdiena, 28. Aug 2007, 09:28
[info]beta

visforšāk ir -pa tiešo- no pirmavota. un es zinu - ka Tev tā sanāk:)

Otrdiena, 28. Aug 2007, 10:18
[info]nenormaaliigaa

Es ceru. Tik tiešām ceru, ka Tev taisnība :)

Trešdiena, 29. Aug 2007, 08:39
[info]neega

Tev nav visi mājās!

Trešdiena, 29. Aug 2007, 15:17
[info]nenormaaliigaa

Vīniņu? ;)