Jan. 23rd, 2024 @ 12:09 pm (no subject)
Kā jūs atšķirat, kuras ir tās vēlēšanās, kuras jūs pa īstam gribat un kuras - tās, kuras jums ir iedvesis kāds cits - ka jums tās ir jāgrib?

Es kaut kā secināju, ka tās īstās vēlēšanās piepildīt ir daudz, daudz vieglāk, tās nāk dabiskāk. Es kādreiz ļoti gribēju spēlēt orķestrī. Reiz pirms kaut kādas balles klubā notika koncerts, kurā uzstājās orķestris. Tas bija tik skaisti, ka es pie sevis nodomāju, ka es arī tā gribu. Un tas piepildījās - pēc kāda laika es spēlēju Jelgavā Raita Ašmaņa bigbendā. Atceros tādu Pavasara koncertu Jelgavas pils zālē. Uzsājās koris "Naktstaureņi" - es kādu brīdi tur gāju, tad uzstājās Studentu teātris ar savu priekšnesumu (es tur arī īsu brīdi gāju) un tad sākām spēlēt mēs. Un es sapratu, ka esmu savā īstajā vietā tobrīd. Tā ir pati labākā sajūta - būt savā īstajā vietā īstajā brīdī. Ar laiku jau tās vietas un sajūtas mēdz mainīties.
About this Entry
[User Picture Icon]
From:[info]eos
Date: January 23rd, 2024 - 02:13 pm
(Permanent Link)
Man ir "nodomu kladītes", kur rakstu mērķus tuvākajam pusgadam.

Meditāciju centrā arī mums regulāri lūdz uzrakstīt savus privātos un globālos projektus, kādu gribam redzēt pasauli sevi apkārt. Detalizēti, ar savu rīcības plānu, pa punktiem, kā tikt pie rezultāta.