virtuve |
Oct. 29th, 2020|08:11 pm |
šodien paplosījos pa virtuvi – palika žēl pēdējos mini tomātiņus, un izdomāju, ka sametīšu burkās, lai man ir tomāti želejā, viss jau īzī pīzī, tik tagad gaidu vai saželēs, no tā procesa pilnīgi neko nesaprotu, bet, ja nu kas, man būs marinēti tomāti :) un tad kamēr dooriņš taisās fermentēt savus garlaicīgos čillī, kas mammas dārzā ir izauguši pusparikas lielumā, bet ar raksturiņu, izdomāju, ka vajag uztaisīt kā pildītos jalapenjo ar 3 veida sieriem (divi smērējami + cietais, kas man palika pāri no pesto) un tad mazliet becona un ķiploka +kumins un krāsnī iekšā, no uzkodām tā pieēdāmies, ka vakariņas varu netaisīt! Highly recommended! |
|