Phu Quoc 4 |
Dec. 22nd, 2016|10:47 pm |
Man liekas, ka šis ir labākais kas ar mani ir noticis ilgākā laika periodā, man ir tik tukša viegla galva, es ne par ko nedomāju, un ja uzvējo kāda atblāzma tā tikpat ātri izplēn. Vienīgais kas mani uztrauc ir kā lai atcerās visus tos gardos ēdienus, ko viņi mums gatavo katru vakaru, jo ēst taisīšanā piedalās visa ģimene it sevišķi tagad jo arī Bao mamma ir atbraukusi ciemos, un viņi visi ņemas tādā kņadā katru vakaru pa virtuvi, jo vakariņas sastāv vismaz no 3-4 ēdieniem un zupiņas, šodien piem. ēdām superīgas svaigas brētliņas sajauktas ar svaigiem un ceptiem sīpoliem un zaļumiem ietītas rīspapīrā ar zemesriekstiem un zivju mērci, un kad jau esi pieēdies saka ka tagad vēl jāēd rīsi un zivs un zupa un cūciņa ar paipalu olām! Un, lai arī te ielu restorančiki ir uz katra stūra un tas viss ir nenormāli garšīgi to mājās gatavoto sajūtu tas nevar aizstāt. Rīt brauksim road tripā, jo pa dienu ir pārāk karsts lai strādātu dārzā, kas man arī ļoti patīk iet apčubināt kokosriekstus vai banānkokus, kas vēl ir maziņi un kam vajag mazliet uzmanības, un plus vēl viss zvērudārzs ar Gao un kaķīti un tagad jau diviem maziem suņukiem
Posted via Journaler. |
|