MēS vIsI mIrSiM! -
February 21st, 2009
03:54 pm

[Link]

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Rimī nopirku negaršīgu grilētu vistu, pusjēlu. Nolobīju to no kauliem, saplēsu sīkos gabaliņos pa šķiedrām, apkaisīju ar kariju, kukurmu, saldo papriku, aso papriku pāris pākstis klāt pieliku, apcepu, pieliku majonēzi, vēl pacepu - un sanāca varen garda ņamma. Turpmāk zināšu, ko iesākt ar Rimi grilētajiem briesmoņiem... ;))
Bet šodien patiesi jauka diena laukā un vēl pāris cibiņi taisa lielu dzeršanu. Žēl gan, ka netieku. Nu, nekas, dzeršu šņabi vakarā viens. :D
Lai Tev jauka diena!

(8 comments | Leave a comment)

Comments
 
[User Picture]
From:[info]dienasgramata
Date:February 21st, 2009 - 04:28 pm
(Link)
ar majonēzi jau visu var apēst
[User Picture]
From:[info]mamuts
Date:February 21st, 2009 - 04:30 pm
(Link)
Aga, tā spēj nomaskēt pavāra kļūdas... bet vista, apziesta ar majonēzi un apcepta, patiesi ir garda.
[User Picture]
From:[info]ulrich
Date:February 21st, 2009 - 05:51 pm
(Link)
pievienoties uz snabi?::))
[User Picture]
From:[info]mamuts
Date:February 22nd, 2009 - 10:25 am
(Link)
Nu nekā, dzēru viens. ;)))
[User Picture]
From:[info]zum
Date:February 21st, 2009 - 06:03 pm
(Link)
Alkohols ir evil!
[User Picture]
From:[info]mamuts
Date:February 22nd, 2009 - 10:25 am
(Link)
0,7 divos vakaros - evil???
[User Picture]
From:[info]kafijas_pauze
Date:February 21st, 2009 - 09:15 pm
(Link)
brrr. labāk būtu pircis negrillētu un iemarinējis ar kariju, visu citu un šo to vēl.. mmmm.
vēl laba metode pilnīgi zaļai gaļai.
citrons, sīpols, ķiploks, sāls,burkāns, karijs, citas garšvielas un pēc stundas līdz divām var gatavot. ammmmm. liekas, ka mandarīns, ne citrons pievienots. bet tad vaig fileju mazos gabalos tā marinēt, jo citādi ilgi jāmarinē.
[User Picture]
From:[info]mamuts
Date:February 22nd, 2009 - 10:26 am
(Link)
Nujā, bet man gribējās ēst tūlīt un tagad, tāpēc nečakarējos ar jēlu.
Powered by Sviesta Ciba