Mīļās muļķībiņas - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Ierakstīt jaunumus
Komentu Liste
Manējie
Kopienas
Sindicētie
TAGI
Labot pēdējos ierakstus
Iestatījumi

Oktobris 31., 2005


[info]lyrfeel12:13 - tOpes
Es tagad esu sacaurumota nevāji. Pirms 4 dienām - pret gripu un difteriju, un tikko biju sapotēties pret bronhītu un pneimoniju. Kaut kāda super duper krutā pote, kas darbojas 3 gadus un pasargā no 23 dažādām plaušu kaitēm.

Tas tik būtu prikols - ziemu bez smagas saslimšanas nodzīvot!... :F A ja nu izdodas...?

Bet kur tā pote bij agrāk, piemēram, pagājušajā gadā? Man lielas šaubas un aizdomas rada tas, ka agrāk par tādu nebiju dzirdējusi... Kāpēc mana ģimenes ārste - pulmologs - neko par to neieminējās?...



Bet nu tas ir izdarīts, cerams, ka tie Ls10.60 ir vērtīgi ieguldīti :F
Tik sabaidīja ar visādiem blakus efektiem tuvākājās dienās kas var būt - milzīgas sāpes tai rokā un temperatūra 39 grādi... Ta jau redzēs... Sāpju slieksnis man krietni augsts, gan jau izturēšu. Ir jau bijis visādi.

Es gan nevienam neteikšu, ka man ir maz iespēju kaut ko pierastu saķert tagad! Kā tad es notēlošu slimu, kad būs tāda vajdzība? 8)) Atzīšos, es to īsti neesmu darījusi nekad. Bet var takš rasties vajadzība!

Vēl nepastāstīju, ka beidzot to "zelta" istabu pabeidzu - vakar nokrāsoju visas sienas, un beidzot tā krāsa ir vienmērīga! Tik forši izskatās! Tāda tumši, sulīgi dzeltena... Ar baltiem griestiem, un tos šķir melna, 1cm līnija visriņķī istabai... Vesela kompozīcija sanāca dzīvoklim, jo virtuve ir tāda pati, tikai zaļa, un otra istaba ir tādā pašā stilā, tikai rozā! Vot, smuki tur ir. Vēl pa vidu visam būs gaiši pelēkzils koridorīts - baltu to negribās atstāt.... Uh, kā es nevaru sagaidīt to pārvākšanos!! Vai esmu to jau teikusi..? ;D


Garīgais man šodien labs, neskatoties ne uz ko. Es domāj, viss būs labi un forši. Tā vienmēr ir. Vienā brīdī pietiek gruzīties un jāatrsina problēmas, jānorij visi krupji. Jo tas labākais, tuvākais un foršākais, kas vien ir, tas stāv pāri visam, visam. Sajūsma un pielūgsme, nevis varas kāre - lūk, ko es jūtu. Es neesmu pat greizsirdīga, pašai par brīnumu! Man viss vienalga, man viss ir kārtībā... Un tā būs un paliks!

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..

> Go to Top
Sviesta Ciba