Mīļās muļķībiņas -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Ierakstīt jaunumus
Komentu Liste
Manējie
Kopienas
Sindicētie
TAGI
Labot pēdējos ierakstus
Iestatījumi

Oktobris 6., 2005


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
01:24
Dzīvoju šobrīd ar aizturētu elpu, atzīstos....

Un esu savārijuse ziepas, milzīgi šausmīgās!!!!!

Nu, mājasdarbus neizpildīju

:P



Nez, kā to izskaidrošu savai audzinātājai, kurai esu šos darbus parādā. Bet man tiešām nav laika =/
Miega bads rausta uz visām pusēm, visādas citas problēmas galvā, un nevar tā uz pasūtījumu uzrakstīt argumentētu eseju, un viss.

Īstu argumentēto eseju rakstīšu reizi mūžā - latv. val. ISEC eksāmenā, vot. Vismaz centīšos.


Ja kas, es sapratu, ka mans dabiskais stāvoklis NAV bezcerīga depresija :D

Bet kaut kas uz to pusi. Cilvēka dabā ir skumt par kaut ko, vienmēr un visur.

Kā būs, tā būs.

(3 teica | saki)

Comments:


[User Picture]
From:[info]illumine
Date:6. Oktobris 2005 - 21:39
(Link)
Argumentētu eseju, ja ir gatava tēma, ir elementāri rakstīt. Parastam domrakstam, lai labs sanāktu, vajag iedvesmu, bet argumentētā eseja ir pietiekoši bezpersonisks pasākums.
[User Picture]
From:[info]lyrfeel
Date:7. Oktobris 2005 - 21:14
(Link)
Hik :))

Man tieši pilnīgā sviesta liešana - domraksti - padodas daudz, daudz kvalitatīvāk, nekā tāda nopietna štelle kā argumentēta eseja, kur vēl jāiepin fakti, citāti un viss pārējais :[

Bet iedvesmu vajag jebkurā gadījumā...

Tad jau labāk rēķināt eksponentvienādojumus... 8)
[User Picture]
From:[info]illumine
Date:8. Oktobris 2005 - 21:00
(Link)
Nez, es pa pirmās ģimnāzijas laikiem eksponentvienādojumus gana sarisinājos. Līdz A līmenim matemātikā izrisinājos. Un visādas Legranža metodes un atvasinājumi ar diviem mainīgajiem otrajā pakāpē protams ir forši, bet katram savs laiks.
Patiesībā domrakstam jau arī vajag savu domu pamatojumu, tomēr tur laikam vērtēšanas kritēriji ir maigāki. Cik es atceros, man pēdējais domraksts bija 10.klasē. Pēc tam arī literatūrā bija tikai esejas.

> Go to Top
Sviesta Ciba