- smags vēders
- 23.9.10 22:35
-
vai man dieniņ. pareizāk: liels paldies rasbainieks par uwas lapas ierādīšanu.
jo tur kategorijā "ne pārāk izdevies" ir brīnumlaba olīvmaize, kas izdevās tik labi, ka nu ir grūti.
un vairs nekāda vakara darba cēliena. tikai stenēt un pūst, stenēt un pūst, un pabeigt vīnu.
vismaz daļēji atgāja tas izmisums, kas moca sevišķi pēdējās dienas, tulkojot par Sicīlijas kulināriju un zinot, ka, piemēram, visādi kinski jau pavisam drīz ēdīs to visu. ak vai.
lai arī šādai olīvmaizei (ar lētām spāņu olīvām un dārgu grieķu sieru) ir maz sakara ar sikuļu zemi, tomēr attiecīgie ožas un garšas receptori jūtas mierīgāki. ā, vakar viņi dabūja penne al tonno e panna, kas arī pietiekami piesmaržināja māju un degunu.
vienvārdsakot: kaut jele es drīzāk atbrīvotos no tulkojamā kulturēli kulinārā ceļveža. citādi mokas teju ik rindkopā. varbūt tāpēc strādāju tik lēni.