|
May 20th, 2020
lavendera | 01:28 pm - Kulināra diskusija Es saprotu, ka svaigi kautu kazlēnu vai veselu zosi nevar apēst uzreiz, tur man saldētava noder, pēc tam šā vai tā tiks vārīta zupa; bet lasi nebāžu saldētavā, jo to es visbiežāk ēdu jēlā veidā. Kopš palūdzu draudzenei nopirkt svaigu lasi, kuram vakarā iebraukšu pakaļ, un viņa līdz vakaram to iebāza SALDĒTAVĀ, mums ir nerimstoša diskusija par to, vai saldēta un svaiga produkta kvalitāte atšķiras. Viņa uzskata, ka nav nekādas starpības starp saldētu un svaigu zivi, jo pati taisot lašmaizītes tikpat labi arī no saldētas un atlaidinātas filejas.
Bet kā tev, cibiņ, šķiet?
Poll #21369
Open to: All, results viewable to: AllSvaiga un saldēta zivs pēc garšas
|
Reply
|
|
|
Sviesta Ciba |