Pātaru Ansis' Journal
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Sunday, July 24th, 2011

    Time Event
    9:46a
    Nu tad!
    Daudz laimes, mīļā [info]vineta:

    1:10p
    Par referendumu un sieviešu tiesībām
    Manuprāt liela daļa balsotāju visu to balsojumu uztvēra sekojoši:
    PAR = Saeima - pidari!
    PRET = Saeima - mazie, labie zaķīši.
    Tāpēc arī tāds rezultāts.

    Pati personīgi nobalsoju PAR tādēļ, lai [info]krii rudenī būtu darbiņš. Arī, protams, visai nenopietna motivācija. ;)
    Bet šorīt man ienāca prātā, ka man tak rudenī atkal būs jādomā par ko balsot - sasodīts! Gandrīz vai jāmet būs uz kauliņiem.
    Jā, piekrītu, esmu sekla. Bet nekaunos no tā. Un tikai tāpēc, ka mans viedoklis ir: sievietei šai pasaulē ir jādomā par sīko lietu kārtību (kā izkārtot mēbeles mājvietā, kādā krāsā krāsot sētu, ko ģimene ēdīs vakariņās, kurus no radiem ielūgt uz meitas kāzām, utt.), kamēr par lielām lietām (ar kuru kaimiņu cilti būt draudzīgās attiecībās, ar kuru - karot, kādu partiju vēlēt, utt.) lai domā vīrietis. Es pat neiebilstu, ja tiktu pieņemts likums, kas noteiktu, ka vīrietis var nobalsot arī ģimenes locekļu - sieviešu vietā, ja viņam ir līdzi šo sieviešu pases. Ne mazākā mērā neiebilstu. Jo man, ņemoties ar savām sīkajām lietiņām, nav ne laika, ne intereses pētīt partiju programmas (tāpat jau tur būs tikai bla-bla-bla), ne listes sarakstus un sarakstos minēto ļautiņu personības. Tā ka atbildīgu lēmumu es tāpat nevaru pieņemt, labāk lai to manā vietā izdara kāds cits.

    P.S. Un ja man te kāds kāda nāks un brēks no sērijas "vai tad par to mēs cīnījāmies, dura", es rudenī balsošu par Šleseru! Kā es te stāvu!
    P.P.S. Un tas nebija drauds, bet reāls brīdinājums.

    << Previous Day 2011/07/24
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba