Dec. 16th, 2010 @ 08:23 pm .
Nosalu tā kā mazais ezis, kaut grādus apollo saka tikai -6,4 esam. Laikam mitrs. Nesaprotu, kā tas mazais zvērs, pa kupenām un sniegiem lēkājot, nenosalst :) Un laikam kādreiz jāpadomā par kaut kādu ūbermega kruto cimdu iegādi, jo manas rokas salst arī siltajos aitādas cimdos, kam vilna iekšā. Značit, vajag kkādus tūristu-alpīnistu priekš -60 grādiem, tipa šitādus :D
Ko kakls par visu šito teiks, nezinu. Bet vakarnakt aizmigu vismaz stundu pēc būšanas gultā, jo kaklā kņudēja un bija jāklepo.Un vakar/aizvakar iedomājos, cik forši būs uz vasaras pusi, kad varēs uzvilkt plāno jaciņu, iešļūcenes un doties uz parku, puķītes skatīties, bez iepakošanās 10 jakās, vilnas zeķēs un siltajā pufjakā :))
Par šo pukstu
[User Picture Icon]
From:[info]mola
Date: December 16th, 2010 - 08:46 pm
(Puksts)
Uj, man arī riktīgi rokas salst - kaut gan cimdi ādas, ar vilnu iekšā.
Es tieši šodien cilpoju pāri ceļam, pa bruģi, un atcerējos vasaru, cik forši bija iet sandalēs, cik viegli. ;D Ziema man tīri tā vizuāli patīk - neizbaudot to uz savas ādas.
[User Picture Icon]
From:[info]kini
Date: December 16th, 2010 - 11:01 pm
(Puksts)
Man kaut kā šogad galīgi nevienā gadalaikā nav bijusi nepatika pret to, bet sapnīši par vasaru ziemā laikam piederas pie lietas :)