Oct. 8th, 2009 @ 09:19 pm Ainiņas iz dzīves.
Skaņa: Dave Matthews - some Devil

Pietura, sieviete skrien, lai noķertu busu. Un lielais autobuss viņu 'paņem' plecā. Nekas īpašs viņai nenotika, bet skats labs.
*
Brauc trolejbuss, pie ielas malas apstājies kurjers ar mašīnu, jāapbrauc. Trolis sāk apbraukšanu, apstājas priekšdurvis-priekšdurvis pozīcijā un stāv kādu laiciņu. Kurjers attaisa durvis, aiziet, bet troļa šoferis attaisa durvis, izklāpj ārā un noloka mašīnas spoguli, tā pieklājīgi.
*
Kursabiedrs prasa otram, kā gāja lekcijā, kas notika citā augstskolā. Atbilde: Labi, pie viņiem tur silts.
*
Cilvēku bariņš uzbrauc 10.stāvā ar stiklaino liftu. Kundzīte gados: Cik brīnišķīgs skats! Kāda no skolniecēm blakus, apskatot un piekrītot: Pizģets!
Par šo pukstu
From:[info]kinky
Date: October 8th, 2009 - 10:02 pm
(Puksts)
ko nozīmē "paņemt plecā"?

es vienreiz redzēju kā vienā melnajā piektdienā pirms kādiem diviem gadiem uz stabu/brīvības stūra brauca trolejbuss. uz stūra, kur atrodas aptieka stāvēja kaut kāda tantiņcaca ar iepirkumu maisiem un čaloja pa mobilo. trolejbuss brauca garām šim stūrim, paķēra tantiņu, jo šī stāvēja pārāk tuvu. uz brīvības ielas izveidojās liela, liela asiņu peļķe zem tantiņas galva un iepirkumu maisi lidinājās pa pus perimetru. trolejbuss apstājās, tas vēl bija tas trakais sabiedriskā transporta šoferīš-slepkavu laiks, kad nabadziņiem vajadzēja arī tēlot konduktorus. bez liekas vilcināšanās no satiksmes līdzekļa izkāpa ārā bariņš (kāds ducis vismaz) mentu foršajās zilajās pufaikās un devās palīgā tantiņai.

vot tas bija skats. no trolejbusa nācās izkāpt arī veselai čupai pa zaķi braucošu gotu un metaļugu, kas bija ceļā uz melnās piektdienas konci. tā paša gada vasarā, kad savai kolēģei gidei kaut kādā sakarā atstāstīju šo notikumu, viņa atzinās, ka bija viena no tiem gotiem ceļā uz melno piektdienu;P

beat that! :D
[User Picture Icon]
From:[info]kini
Date: October 8th, 2009 - 10:04 pm
(Puksts)
:D jā, šitas sit pušu 'paņemšanu plecā' (kas nozīmē principā iebraukt plecā, visnotaļ spēcīgi pagrūžot cilvēku, bet ne tik ļoti, lai tas nokristu)