Jun. 18th, 2009 @ 12:51 pm hm
Lasu apollo virsrakstu pirms kāda laika - Repše dodas uz manifestāciju Esplanādē. Lasu tagad - manifestācijas dalībnieki padzen Repši no Esplanādes. Tomēr tālāk lasāms, ka dalībnieki neļāva viņam uzstāties un viņš demonstratīvi pametis pasākumu. Tas viss izklausās kaut kā.. nu, nezinu, smieklīgi.
Zinu, situācija ir smaga un tā, bet cik ilgi var škroboties. Visa tā īdēšana reiz apnīk, kaut gan to varētu uzskatīt par mūsu nacionālo īpatnību. Un, izejot ielās, ar neko īsti nemākam darīt. Pastāvēt, paturēt plakātiņus, paīdēt, labākajā gadījumā ar alko palīdzību kaut ko salauzt. Lūk, ja viņi tur visi stāvētu un dziedātu latviešu tautas dziesmas, tas būtu kaut kas. Tad es sāktu domāt, ka mēs esam garā stipri. Ja kāds tur stāstītu, ka mēs esam lieli, stipri un vareni, tas arī būtu kaut kas. Ja mēs visi saprastu, ka esam vienā laivā un ka kopā vieglāk, un domātu kādus pozitīvus risinājumus, tas arī būtu kaut kas. Ja mēs katrā savā darbībā ik brīdi domātu, ko labu sev un apkārtējiem dodam, kāda ir mūsu pievienotā vērtība un ka Latvija ir kaut kas liels un skaists, ko mēs paši radam, tas arī būtu kaut kas. Ja mums vispār būtu ideja par to, kur tad mēs gribam nonākt, kā sevi gribam redzēt pēc pieciem, desmit, piecdesmit gadiem, būtu labi. Bet nez kāpēc šķiet, ka tur drīzāk tiek stāstīts par to, cik slikta valdība, kā apgrieza šito vai to un izdarīja to un to, un ja tad un tad būtu darīts tas un tas, cik tad būtu labi. Un vispār, lai ko arī darītu, viss ir slikti, pat pirms kas tiek darīts...
Par šo pukstu
[User Picture Icon]
From:[info]zeerava
Date: June 18th, 2009 - 02:16 pm
(Puksts)
šodien no rīta, kad uzzināju apr to manifestāciju, gribējās ar aiziet. nu stulbi, ka atņemt tiem, kam jau tā pat nav nekā, bet tikmēr lieli valsts vīri sēž ar savām tūkstoš aldziņām priecīgi.
bet tā manifestācija 12:00 - kā lai no darba izraujas?
pie tam tikai šodien beidzot TVNETā ieraudzīju kā valsts pārstāvja normālu uzrunu tautai par to, ko dara valdība un kāpēc. visu laiku tik dzirdi faktus ziņās, kad viss jau i noticis.
[User Picture Icon]
From:[info]neverending
Date: June 18th, 2009 - 02:21 pm
(Puksts)
vakaraa ielixu bildes, ir arii repshe.
pasaakums pilniigi bezjeedziigs!
[User Picture Icon]
From:[info]dusk
Date: June 18th, 2009 - 05:37 pm
(Puksts)
Dod man 1000 lojālus vīrus ar automātiem un pāris labus grāmatvežus, juristus, auditorus (tie vāc komandas). Tālāk caurskatām Latviju un līgumus, darbības. Izsaimniekotājiem, ņēmējiem un citiem bezpriģeļšķikiem. Konfiscēt 3x lielākā apmērā, kā pierādīts. Atņemt no radiem, bērniem, sievas un ārzemēs. Atņemt un palaist lai staigā ar zīmogu - te tev nebūs ko darīt NEVIENĀ valsts pasūtījumā, darbos - ne tieši, ne pastarpināti. Tie kas muhļijas locās - uz vietas nošaut. Ja kāds no manas komandas muhļijās - uz vietas nošaut. Paralēli tam par iegūto naudu atjaunot sociālo vidi un samazināt nodokļus. Ar iegūtiem, atņemtiem līdzekļiem gadus desmit varēs dzīvot. Līdz tam laikam, ar darbiem būs izveidots pozitīvs gars.
[User Picture Icon]
From:[info]dusk
Date: June 18th, 2009 - 05:41 pm
(Puksts)
Tas ko tu piedāvā - lv sabiedrība tam nav gatava. Tas ir tāpat, kā skolu psihologiem stāstīt par grūto ģimeni un vakarā viņš iet atpakaļ pie alkoholiķiem, pēcāk pakarās. Tad vajag vēl atjaunot nāvessodu un atstātos uz mūža ieslodzījumu sūtīt Uz Krieviju, lai tur to veic (respektīvi būs pa lēto). Cilvēki LV nav humāni, te tādas metodes nedarbosies. Ar sabiedrību IR jārunā viņai saprotamā valodā.