Feb. 16th, 2012 @ 11:21 pm .
īīī, mana mīļā salsas pasniedzēja atsūtīja vēstuli, ka pēc sīkā sagaidīšanas nu atgriežas pie deju pasniegšanas, un nodarbības pat man bezjogas dienā... bet es taču sev apsolīju neko jaunu neuzņemties un nedarīt, lai būtu miera periods. bet salsu ta dejot gribās :( izvēles cena, pff.
Par šo pukstu
[User Picture Icon]
From:[info]ocher
Date: February 17th, 2012 - 03:24 pm
(Puksts)
es kādu laiku domāju par salsas nodarbībām, vēlos uzprasīties uz rekomendācijām - kas, kur, kad, cik maksā? kaut kā tā :)
[User Picture Icon]
From:[info]kini
Date: February 17th, 2012 - 03:58 pm
(Puksts)
tagad jau vairāk kā gadu neesmu gājusi, tā kā nebūšu pavisam lietas kursā par jaunumiem un atkarīgs arī no katra paša, kā patīk kurš pasniedzējs un pasniegšanas stils. šitajā lapā laikam ir visādi aktuālie piedāvājumi http://www.salsariga.lv , te arī kas http://www.salsaparty.lv/salsa-schools-1 bet pati gāju uz salsacarnaval http://www.salsacarnaval.lv/salsacarnaval.lv/ pie Elīnas un Ulda, kas abi divi ir tādi žiperīgi un jautri :) lai kaut ko tā nopietni iemācītos, protams, ir labi iet 2x ned, bet man bija ok arī 1x nedēļā, šobrīd arī apsveru to pašu un pie viņiem nodarbību maksa jo par vairāk reizēm pērk, jo mazāka, tā laikam varētu būt visur. laikam jau vislabākais ir pa kādai reizei aiziet uz dažādām skolām, pasekojot, kad sākas pirmās nodarbības, jo bieži vien iepazīšanās reize ir bez maksas, līdz ar to var piemeklēt ērtāko un patīkamāko vietu.
[User Picture Icon]
From:[info]ocher
Date: February 17th, 2012 - 04:07 pm
(Puksts)
paldies! :)