Augusts 1., 2006


09:36 - 2 iespējas manas dzimšanas dienas svinībām (aicināti visi gribētāji):
- meklēju ceļabiedrus braucienam uz Igauniju, aptuvenais laiks- 11.-13.aug., brauciens ar autobusu no autoostas, biļete turp&atpakaļ= 16Ls, naktsmājas apmēram 15 Ls no cilvēka, pārējais pašu ziņā:) programmā- Tallinas apskatīšana/iepazīšana, neliela manas dzimšanas dienas atzīmēšana

- meklēju ceļabiedrus braucienam uz Ventspili, aptuveni ap to pašu laiku, ar to pašu programmu (īstajā vietā ieliekot vārdu "Ventspils"), ar nedaudz mazākiem izdevumiem
Garastāvoklis:: [mood icon] crazy
Mūzika: EHR

(7 jau sačukstējušies | iečuksti)

13:22
vēl viena ideja- braukšu uz Igauniju viena un beidzot egoistiski izbaudīšu visu, ko līdz šim neesmu atļāvusies:) Tallinas centrā pusnaktī izdzeršu šampi, aizdedzināšu 20 svecītes un sajutīšos dzīva:)

(iečuksti)

15:57
pēc 3 minūtēm man sāksies atvaļinājums:)
Garastāvoklis:: [mood icon] vufff

(5 jau sačukstējušies | iečuksti)

17:54 - patiess stāsts
KĀ PAR VELTI PAĒST dOUBLE cOFFEE
Tad nu tā- vispirms ierodamies kafejnīcā, un izvēlamies daudz maz normālu ēdienu, ne pārāk lētu. Der zupas, arī visi otrie ēdieni un kafijas. Kad oficiante atnesusi ēdienu, pasmaidām, pasakām "paldies" un ķeramies klāt. Kad uz šķīvja palikusi drusciņa, pametam viltīgu skatienu apkārt un konstatējuši, ka neviens mūs nevēro, ar ātru rokas kustību izraujam sev vienu matu. Brīdinu, ka tas jādara bez skaņas vai sāpju kliedziena, citādi nekas neizdosies. Kad mats ir rokā, vēlreiz pametam zaglīgu skatienu apkārt, vai neviens mūs joprojām nenovēro. Ja viss kārtībā, tad ar veiklu rokas mājienu iemetam matu šķīvī. Pēc tam ar dakšiņu vai karoti(kas nu tai brīdī pie rokas) iemuļļājam matu atlikušajā ēdienā, vienu galiņu atstājot redzamu.
Nākamajā brīdī izveidojam iepriekšuztrenētu šausmu grimasi sejā un un ar troksni nosvieduši dakšiņu, trīcošā balsī saucam pēc oficiantes. Tiklīdz jaunkundze klāt, sašutumā klāstam šo briesmīgo situāciju- KĀ VAR ĒDIENU PASNIEGT ŠĀDU???? (bla, bla, bla.. improvizējam)
Tad ir jāpaziņo, ka par ēdienu nemaksāsim, nekad šeit vairs neatgriezīsmies, un, atgrūžot krēslu, straujā solī jāiet prom.

Tas nekas, ja oficantes visas būs tumšmates un pavāri, arī tumšmataini, nēsās cepures, bet mats izrādīsies blonds. Šis nostrādā jebkurā gadījumā!
Garastāvoklis:: [mood icon] pati brīnos,bet labs!
Mūzika: digitally bright

(3 jau sačukstējušies | iečuksti)


Iepriekšējā diena [Arhivētais] Nākošā diena
nightswimming - 1. Augusts 2006

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Jaunākie Cibiņi
Draugiem.el vē
Uzaicini uz kino
Atsūti sms

> Go to Top
Sviesta Ciba