Mon, May. 4th, 2009, 11:10 am

Kluudas ir loti veertiigas. Kluudiishanaas vieglums lauj noveerteet pareizi izdariitas izveeles noziimiibu, pat tad ja taa skiet pavisam nenoziimiiga izveele.
Bet vislielaakaa kluuda, kluuda kuru tiesaam nevajadzeetu pielaut, ir kluut par kaada cilveeka kluudu mekleetaaju vai laut kaadam kluut par saveejo. Ir mulkiigi un egocentriski iedomaaties ka noraadot viens otram uz nepilniibaam juus kluusiet labaaki. Nezinu, varbuut iipasos apstaaklos pie iipashas iekseejas sagatavotiibas, bet arii tad tomeer daudz labaak ir laut otram cilveekam redzeet, ka kaut ko var izdariit citaadaak un laut pasham nonaakt pie atzinas, ka shitaa tomeer ir labaak.

Mon, May. 4th, 2009, 01:04 pm
[info]pitchforks

Njā, nevajag baidīties draudzīgi pamācīt, bet ne strīdēties. Nevajag tēlot Dievu :).

Tue, May. 5th, 2009, 02:49 pm
[info]iive

aptuveni...es biju domaajusi drusku citaadaak, ne gluzhi par striideeshanos, bet par kaut kaadu "cilveekanaliizi", kuru pat gruuti iiisti nodefineet, bet ar ko netiishi sanaak nodarboties. tomeer taa pati buutiskaakaa cilveeciiba nav nodefineejama ne iisti vaardos, ne darbos un ja meegina analizeet cilveeku, paari paliek paarsvaraa nepatiikams mehaaniskums/dziivnieciskums/ceelonsakariigums...

Fri, May. 8th, 2009, 08:27 pm
[info]greeta

agree