May 4th, 2009

11:10 am

Kluudas ir loti veertiigas. Kluudiishanaas vieglums lauj noveerteet pareizi izdariitas izveeles noziimiibu, pat tad ja taa skiet pavisam nenoziimiiga izveele.
Bet vislielaakaa kluuda, kluuda kuru tiesaam nevajadzeetu pielaut, ir kluut par kaada cilveeka kluudu mekleetaaju vai laut kaadam kluut par saveejo. Ir mulkiigi un egocentriski iedomaaties ka noraadot viens otram uz nepilniibaam juus kluusiet labaaki. Nezinu, varbuut iipasos apstaaklos pie iipashas iekseejas sagatavotiibas, bet arii tad tomeer daudz labaak ir laut otram cilveekam redzeet, ka kaut ko var izdariit citaadaak un laut pasham nonaakt pie atzinas, ka shitaa tomeer ir labaak.

11:33 am
h mh

spriezhot peec kritiskaas masas bildeem un j. staastiem par nakts ritenbraucieniem uz juuru, jums lv ir labaaks laiks nekaa mums te.
laikaprognoze raada sauli un daudzus graadus, bet taa kaa enna ir kalnos, te darbojas citi noteikumi.
(es driiz kluusu par iistu anglu leediju, spriedeleejot par laikapstaakliem... -ak jaa, jau atkal aaraa ir migla, no riita veel bija saule- nepaziistami cilveeki gan man visbiezhaak prasa, vai neesmu vaaciete, tad parasti nolemju kaaadu briidi vairs nevalkaat pensioneetiem vaacu tuuristiem raksturiigaas beeshaas un tumszilaas kraasas)