31 March 2008 @ 06:42 pm
 
taatad kens ieradaas uz otro kaartu ar nokaveeshanos, bet izraadiijaas, ka vinjam bija jaanaak pusstundu veelaak. shie vinjam teica nedaudz pavazaaties apkaart un atnaakt apmeeram bez divdesmit vienos. vinjsh aizgaaja un atnaaca 20 paari vieniem un cereeja, ka kaads kaut ko prasiis, kaapeec vinjsh kavee un tad vinjsh saaks argumenteet ka vinjsh saakumaa ieradaas par agru un tagad par veelu un ka tas viens otru izsleedz. neviens neko neprasiija un visi uzvedaas taa, it kaa visam tieshi taa vajadzeeja arii buut.
dzheks, ko kenam pielika par mentoru, izteica komplimentus par vinja apgjeerbu! reaali kruti esot shis sagjeerbies (tam cilveekam noteikti nav gaumes izjuutas).
tad vinjiem bija jaabrauc uz kaut kaadu mazpilseetu staigaat pa maajaam un piedaavaat preces. kens uzlika savu (manu) militaaro cepuri un tai pa virsu kapuci un staaveeja savam mentoram blakus nodurtaam aciim, rokas kleepii sakrustojis. pagaaja divas stundas un kad mentors neko nebija paardevis, vinjsh paluudza kenam novilkt kapuci. kens pateica, ka vinjsh neticam tam bulshitam par to, ka kapuce kaut ko iespaido. ap chetriem dzeks taa arii neko nebija paardevis un kens pateica, ka vinjam jaabrauc uz kursiem.

un vinji paluudza kenu atnaakt atkal riit uz naakamo kaartu!
 
 
( Post a new comment )
gailis[info]gailis on March 31st, 2008 - 09:44 pm
hhhhhh
ja tā nebūtu dzīve, domātu, ka romāns
(Reply) (Thread) (Link)
eič sī[info]hellcat on March 31st, 2008 - 10:16 pm
tas ir izmisums
(Reply) (Parent) (Link)
Shanas biedrs[info]shanietis on March 31st, 2008 - 10:06 pm
Nezinu visu stāstu, bet IMO drusciņ stulbi tomēr izklausās, ja vesels vīrietis apzināti pārtiek no bezdarbnieku pabalstiem nebūt ne noplukušā valstī. Pat teiktu, ka dažos gadījumos būtu pilnīgi pelnīti pastaigāt apkārt ar koferīti un andelēt blusu pulveri, muguras kasāmos un suņu ūziņas.
(Reply) (Thread) (Link)
eič sī[info]hellcat on March 31st, 2008 - 10:16 pm
vot tieshi taa, nezini visu staastu, bet mees sho leemumu pirms gada pienjeemaam, jo taa mums no shii gada septembra naakamos gadus buus finansiaali izdeviigaak
(Reply) (Parent) (Link)
[info]chaika on March 31st, 2008 - 11:03 pm
:)))))) jo tālāk, jo jautrāk!
(Reply) (Link)
atmiņas par domām[info]teja on April 1st, 2008 - 12:22 am
drausmīgi kruta. lūdzu ziņo par tālāko notikumu gaitu.
(Reply) (Thread) (Link)
eič sī[info]hellcat on April 1st, 2008 - 06:47 pm
veel tas dzheks kenam teica, lai vinjsh sakot galvenajiem, ka vinjsh grib kljuut par liideri. kens pateica, ka vinjsh negrib buut par liideri. un tas otrs uzreiz - bet tas jau nekas, tu jau kaa liideris vari arii neko nedariit, tev tikai vajag vinjiem teikt, ka tu gribi buut par liideri un kad tevi iecels, tad man buus bonus.
(Reply) (Parent) (Link)
Alnis[info]alniz on April 1st, 2008 - 01:12 am
jeeeee!!!!!:):)
un iedomaajies, tad veel vairaaku !!! kaartu intervijas!!!! :):):)


un tie, kas nezin, laikam sajutas baigi krutie, ka iztureejushi!!! :):):)

haa haa....
(Reply) (Link)