[icon] fadu -
View:Recent Entries.
View:Archive.
View:Friends.
View:User Info.

Time:11:07 pm
Pilnmēness... Divas dienas neklausījos ziņas... garīgais manāmi uzlabojās. Tāda sajūta, ka šādas manas darbības, jebšu bezdarbības rezultātā krīzes draudi manāmi mazinājās... Un tad viena .... khmmm blondīne ieslēdza radio, izrādās seriāls turpinās. Mēdijs ziņoja, vispirms, ka Pareksā esot iepludinājuši kārtējos 200 miljonus un uz beigām, ka nolēmuši pieaicināt par konsultantu Karginu... Un tas, protams, ir Pareizi! Kurš kā ne viņš zinās, kā labāk jamos izsaimniekot! Viss notiek! Dienas beigās tomēr ieslēdzu TV un tai pus ekrāna, kāds skaidroja tautai, kā tas dabā izskatīsies, kad valsts bankrotēs. Nu tai ziņā, ka kaimiņi mūs vairs nemīlēs un tāpēc nedos naudu. Bet vienalga, ja tas Kargins atgriezīsies, viņš taču atdos tos divus latus, vai ne?
Un par to zemeņa torti... esot kriminālvajāšana iesākta, vot, varbūt kāds paskaidros, kā to var dabūt gatavu, jo D.par torti naudu atgrieza un pašu lietišķo pierādījumu sen jau apēda?
comments: Leave a comment Previous Entry Tell A Friend Add to Memories Next Entry


[info]petrovichs
Link:(Link)
Time:08:52 am
Kad palasu visādus komentārus pie visādām ziņām visādos mūsu "portanālos", brīnos, cik cilvēki visu uztver vienkārši. Visapkārt vieni zagļi un izsaimniekotāji. Neenu, pietiek arī zagļu un izsaimniekotāju, bet ne katri zaudējumi ir kaut kas pa kreisi palaists un nozagts vai vienkārši pazudis, un ne katra peļņa ir slavējama ;-)
Bet ir grūti prasīt no plašām tautas masām izpratni, jo viņiem vieglāk ir paklaigāt, ka apkārt visi zog, un laikam jau viņiem pašiem vieglāk kļūst pēc tādas paklaigāšanas.
(Reply to this) (Thread)


[info]fadu
Link:(Link)
Time:09:54 pm
Kaut kur jau tautai tā enerģija jāliek, strādāt nevar - bezdarbs; šopingu piegrižuši -sievietēm nav kur izlādēties! seriālu vietā jāskatās ziņas... un tur visu laiku saka, ka labi nebūs, faktiski esot jārēķinās, ka ši diena ir bijusi laimīgāka sieviešu ziņā! Nervi čupā, veči tai vietā, lai pievērstos sieviešu labsajūtai un labklājībai - dala krēslus... Kašmars! Protams, ka dāmas bļauj! Es arī bļautu, man vienkārši laika nav...
(Reply to this) (Parent)

[icon] fadu -
View:Recent Entries.
View:Archive.
View:Friends.
View:User Info.