[icon] fadu -
View:Recent Entries.
View:Archive.
View:Friends.
View:User Info.

Time:11:39 am
Ciba negāja ;o( ...tāpēc atkārtošos ;oP

vot guļu gultā un prātuļoju ....
... Laiks nekam neder, kas notiek ar naudu – prātam neaptverams ;o(1/3 daļu valsts pievāc nodokļos - valstij pie vienas vietas ko es darīšu ar atlikušo daļu, valstij nav laika jamie lēkā no krēsla uz beņķi un bīda viens otru atpakaļ ; tautai aizraujas elpa un vairs nav spēka uz viedokli… Viņus visus neuztrauc mana labklājība, kālab lai man uztrauc, kas tur notiek... kaut kā tā ... vienīgais, zini krīt uz nerviem... viņi tur augšā rušinās un regulē man kā man dzīvot... un neviens man neprasa " A ko gribu es!" ... Nu teiksim, es īsti arī nezinu, ko gribu, bet tas ka tas nevienu neinteresē man nedod mieru ;o)))))
Kādu laiku atpakaļ teiktu - Mieru uz zemes, ;o)))) Tagad, es gribu, lai valsts netraucē man būt laimīgai; lai beidzot atnāktu tas sasodītais pavasaris; lai pa to piecīti, ko man prasa kasē katru dienu es kaut ko sakarīgu varētu ielikt ledusskapī un kādu laiku lietot; lai tā valdība, reiz beigtu kaišļoties un piezvanītu man , lai uzdotu vienīgo jautājumu - Klau, mīļum, kas tev trūkst priekš pilnas laimes? Kālab valstij nepadarīt laimīgas sievietes . Es pat varētu ziedoties - lai sāk ar mani!! valstij vieglāk...viņiem tāpat nav ko darīt , lai mobilizē visus spēkus ... es ļaušos un ja jamiem izdosies uzlabot man garīgo, es publiski paziņošu, ka viņi uz to ir spējīgi ;o)
Es iru patriots - es nebraucu uz Īriju vai Portugāli, lai jamie padara mani laimīgu... es maksāju tos sasodītos nodokļus ne jau pielīšanas nolūkos un gaidu, kad tas tiks pamanīts. Valsts vienkārši lecās... kamēr tie tur augšā bīda savas puiku rotaļas, sievietes audzina šai valstij jauno nodokļu maksātāju paaudzi, kas tos tur augšā stutēs arī nākotnē... ;o(
labi štrunts, ka tie veči nemīl, bet par ko Valsts nemīl... ? Nē jāiet vēl viena tējas krūze jāuzliek...
Labrīt ;oP
comments: Leave a comment Previous Entry Tell A Friend Add to Memories Next Entry

[info]
Link:(Link)
Time:09:50 pm
pārlasu dažus labus textus, ko man esi rakstījusi.. Paldies!!
(Reply to this) (Thread)


[info]fadu
Link:(Link)
Time:09:56 pm
Kalniet, man visi teksti ir labi... ;o) bet vienalga patīkami ;o) Lai tev jauks vakars ;o))
(Reply to this) (Parent)

[icon] fadu -
View:Recent Entries.
View:Archive.
View:Friends.
View:User Info.