[icon] fadu - March 12th, 2009
View:Recent Entries.
View:Archive.
View:Friends.
View:User Info.
Missed some entries? Then simply jump to the previous day or the next day.

Time:10:27 pm
Viena traka diena! Sākumā, protams, kaut kas no klačiņu sērijas:
Kolektīvs nežēlīgi puņķojās, no 10 pieejamām vienībām, 6 šņauc degunus, divas jau beigušas un divām , tai skaitā man vēl nedolec, teiksim vīrusi mūs abas klaji ignorē. Viena no puņķutapām lepni paziņo:
-Izdzīvos stiprākais!
-Un tie būs puņķi!
&&&
Pie pirmās kafijas tases atveru internetu : „Dambrovskis sabiedrības uzticību var atgūt ar smagu un godīgu darbu...” Klau, a pa kuru laiku jams jau paspējis to zaudēt?
-Nu nezinu, pa kuru laiku, bet , spriežot pēc visa vismaz vienam cilvēkam šai valstī ir garantēts darbs! ....
Bet visumā diena bija drausmīga... KĀ es strādāju – Kašmars, Kad pārrados mājās, konstatēju, ka arī kaķis nesēdēja ķepas salicis – kaut kādā neaptveramā veidā apgāza koridora skapīti( varu tikai iedomāties, kā šis pārbijās!) , tad, tradicionāli bija izlējis savu ūdens trauku virtuvē, un spriežot pēc visa turpināja savu slapjo darbu , jo bija apgāzis istabā lielo vāzi ar rozēm, slēpjot savus nedarbus rozes sabāzis zem visiem pieejamiem tepiķa stūriem... Paliku dusmīga... un aiztinos uz pindzelēšanu .
Ja jūs zinātu, cik Superīgas magones šovakar dobeidzu ... žēl, ka atstāju darbnīcā – lai žūst, bet nākošnedēļ noteikti atrādīšu sabiedrībai, jo man drausmīgi patīk lekties ;o) Nu un kad parrados mājās, košaks mani satika pie ieejas durvīm ar vienu no tām saņurcītām rozēm zobos – Atmaigu ... un šis dabūja savu konserviņu ... beigās atkal apgāza ūdens trauku, bet kurš gan vairs tādiem sīkumiem pievērš uzmanību ;o))))
comments: 2 comments or Leave a comment Tell A Friend Add to Memories

[icon] fadu - March 12th, 2009
View:Recent Entries.
View:Archive.
View:Friends.
View:User Info.
Missed some entries? Then simply jump to the previous day or the next day.