[icon] fadu - February 23rd, 2009
View:Recent Entries.
View:Archive.
View:Friends.
View:User Info.
Missed some entries? Then simply jump to the previous day or the next day.

Time:10:12 pm
Un te man pēkšņi atausa, - Tik sen nekas nekur nav rakstīts... bet būtībā, salīdzinot ar Pasaules globālam probām, nekas būtisks ar mani nav noticis... Nu ja... salst, a kam tagad viegli? Biju pie zobārsta, parādīju zobus, ne ar ko nepārsteidzu, ne es viņu, ne viņa mani... nu izņemot rēķinu, ja mans bijušais, par to vainu pāris gadus atpakaļ prasīja pieklājīgu summu, tad šoreiz rēķins par to pašu bija par 60 lašiem mazāks! (ne ne , es nekļūdījos- mazāks) un tas pierādīja to, ka ir veselīgi šad tad pamainīt dakterīšus ;o))
Kas vēl... no rītiem piesalst, un man jau nedēļas divas pēc kārtas galīgi nekrata tas, ka jākāpj Ķirsī pa aizmugurējām durvīm, es pat teiktu, ka jau daru to eleganti un graciozi, nu cik tas ir iespējams... nu varbūt tas ātruma kloķis nedaudz mulsina, tai ziņā, ka pēc manām domām tam varēja atrast pavisam citu vietu. Bet nu, lai jau paliek – gaidu pavasari... Tad man būs atvērtas visas durvis!
Kas vēl... brīvdienās mani apciemoja bijusi skolotāja. Izteica vēlēšanos iegādāties kādu darbiņu. Nu! Nopriecājos, es viņai iegriezīšu par visiem tiem trijniekiem vēsturē... Rezultātā, viņa par smuku naudiņu iegādājās kaut kādu skici, kuru es vispār neuzskatīju par piedāvājuma vērtu. Pie tam, es nemaz neuzstāju, tas gabaliņš vienkārši karājās virtuvē , jo man uz tās sienas gribējās kādu spilgtu plankumu un arī ārā netika mests tikai tādēļ, ka viņam atradās atbilstošs rāmis. Es tā atmaigu, ka ļāvos pierunāties uz to, ka pēc pāris nedēļām pārdošu arī to pujeņu krūmu, kas karājās virs manas gultas... Nu vispirms, tas tur neiederas pēc fen šuj, un otrkārt, vienalga jāpamaina interjeru... Pie tam, tā summiņa, kurai viņa piekrita, man tīri labi patika ;o)
Kas vēl... baigi daudz darba, visu dienu sēžu ar austiņām, laika ieklausīties klačās praktiski nav, nu varbūt šodien:
-Brīvdienās bijāt Igaunijā? Ko redzējāt?
-Piedzērušās somietes – visa viesnīca pilna! Kur nesper soli, visām pāri 70 gadu un visas „lopā”, nu totālā žvingulī, gribēju teikt.. Kā es viņas apskaužu ! Tādā vecumā un tāds rūdījums!!
-A kur tu esi redzējusi lopu, kas dabīgā nāvē nomirst – visus nokauj.
&&&
-Man mājā nav neviena spoguļa, kur es sevi varētu redzēt visā augumā...;o(
-Zini, man arī ... un ja godīgi , es nemaz arī negribu redzēt ;o(
&&&
-Aizliegtais auglis tas saldākais ...
-Manā statusā nav nekā aizliegta
-Kas tev par statusu?
-Pensija pēc diviem gadiem.
Kas vēl... Atklāju, ka taisīt ēdienu mājā ir daudz izdevīgāk, nekā turpināt veco pierasto paradumu, pirkt visu gatavu. Šodien taisīju tos „ļenīvije golubci” - fantastika, ja neskaita to, ka iegriezu pirkstā ( receptūrā tas nebija paredzēts). Sabojāju manikīru ar to briljantīnu. Nu ko lai saka, nekas šai Pasaulē nav perfekts un vai maz vajag?
comments: 3 comments or Leave a comment Tell A Friend Add to Memories

[icon] fadu - February 23rd, 2009
View:Recent Entries.
View:Archive.
View:Friends.
View:User Info.
Missed some entries? Then simply jump to the previous day or the next day.