[icon] fadu - September 10th, 2006
View:Recent Entries.
View:Archive.
View:Friends.
View:User Info.
Missed some entries? Then simply jump to the previous day or the next day.

Time:11:08 am
Hipotekāro kredītu tirgus izaugsme tuvākajā laikā nemazināsies [2]
LETA
Svētdiena, 10. septembris (2006) 10:11

Sagaidāms, ka tuvākajā laikā hipotekāro kredītu tirgus augs gandrīz tikpat strauji kā līdz šim, prognozē aģentūras LETA aptaujātie finanšu eksperti.

Kā ziņots, Latvijas banku izsniegto hipotekāro kredītu kopsumma jūlija beigās sasniedza 4,191 miljardu latu, kas ir par 92,3% jeb 2,013 miljardiem latu vairāk nekā pagājušā gada jūnija beigās, liecina Latvijas Komercbanku asociācijas apkopotie dati.

Vai tas nav Kašmars!!!!!!??? Šai valstī visi ir kādam parādā?!!!!
comments: 4 comments or Leave a comment Tell A Friend Add to Memories

Time:06:42 pm
Nu nesadalījām mēs to aroniju krūmu… ;o/ Es jamo uzskatīju par savas dzimtas īpašumu un piepildīju jau otru spaini, jama -lapsene, mēģināja aizstāvēt no manas savas tiesības un konkrētu ogu. Es jamo neuzkatīju par autoritāti jo jamas tiesības uz ražu un konkrētu ogu nekādigi netika nostiprinātas … Un galu galā tā Oga bija tikai viena daļa no visa Ķekara un man jebkurā gadījumā bija tiesības uz visu pārējo ražas daļu… Nu īsi sakot, manu žestu jama uztvēra, ka draudu savam īpašumam un līdz arto cirta to savu dupsi pret manu pirkstu…
Jā! Sāp… sāp joprojām ;o((( Un vienīgais mierinājums, kad šai brīdi es apčubinu savu uzpampušo pirkstu, tā sīkā vienība ir kaut kur zem krūma beigta un pagalam! Jo man to pateica un es noticēju, ka jamās sīkās maitas spēj dzīvot tikai ar dzeloni pakaļā! Vot. ;o/ Un tā būs ar visiem, kas attiecībā uz mani nespēs savaldīt savu pakaļu ;oPP…;o)))

(domīgi) a varbūt jama tādā veidā mēģināja man pateikt, ka es esmu viņai pie pakaļas? ;o/
comments: 25 comments or Leave a comment Tell A Friend Add to Memories

[icon] fadu - September 10th, 2006
View:Recent Entries.
View:Archive.
View:Friends.
View:User Info.
Missed some entries? Then simply jump to the previous day or the next day.