[icon] fadu - August 7th, 2006
View:Recent Entries.
View:Archive.
View:Friends.
View:User Info.
Missed some entries? Then simply jump to the previous day or the next day.

Time:12:17 pm
Pirmā atvaļinājuma diena…
Sākās zobu ārsta krēslā… Kad atvēru muti… pirmais ko viņa teica - cik sarežģīts gadījums! Uzreiz sapratu, ka neesmu no prastām zobu lietotājām un ka maksāt vajadzēs dārgi… ;o( Protams, Kā arī paredzēju – URBA! Viņa vienmēr urbj ;o((( Un pēc tam piestāda rēķinu, nu kamēr es esmu tādā nelīdzsvarotā stāvokļa no nespēju koncentrēties…. Samaksāju! Ls15,00… Bet tas dullums vēl nebija pārgājis un pa nelaimi viņas kabinets dislocējas virs grāmatu veikala… Nu ja – nojautu, ka jāpagaida un jānomierinās … bet grāmatu veikals īsti nebija pareizā vieta kur nomierināties … Rezultātā iegādājos divas grāmatas … Kad pārnācu mājās ievērtēju :
1. Roberts Šaflbotems. Photoshop . Solis pa solim. Vāks! Man taču nemaz vēl nav tas Photoshops! Nē būs , iespējams, šonedēļ … bet nāfig maksāt Ls3,90 par to, kas vēl nav!!?
2. Marthin Baxendale. Tavs vīrietis. Īpašnieces rokasgrāmata. Nu moins! Nē nu būs , iespējams!…bet nāfig maksāt Ls1,25 par to , kas vēl nav!??
comments: 10 comments or Leave a comment Tell A Friend Add to Memories

Time:06:42 pm
tulīt raudāšu! ;o(((... servisa puikas man neatdeva Ķiršu-golfu... tur esot vēl tik daudz kas jāskrūvē un kas tur vēl ... ispūtēju ņemšot nost ... ;o( priekš kam viņiem mans ispūtējs!!! Ispūtējam nebija nevainas!! ;o(( un es nevarēšu aizmigt ja mans Ķirsis nestāvēs zem loga... Drausmīgi uzstraucos... jams pirmo reizi nenakšņo mājās;o(((... Nav jau nekāds puika un nobraukums pieklājīgs ... bet man nepatīk...
comments: 4 comments or Leave a comment Tell A Friend Add to Memories

[icon] fadu - August 7th, 2006
View:Recent Entries.
View:Archive.
View:Friends.
View:User Info.
Missed some entries? Then simply jump to the previous day or the next day.