[icon] fadu - August 3rd, 2006
View:Recent Entries.
View:Archive.
View:Friends.
View:User Info.
Missed some entries? Then simply jump to the previous day or the next day.

Time:09:25 pm
es te nedaudz par kaķiem …
kaut gan, sākuma bija vēl kāds @, kur … nu tāds tekstiņš…
“…mani sauc Laura, strādāju LNT raidijumā "Palīdzības formula". Ja vēl nav iznācis noskatīties raidījumu, tad to var izdarīt www.tvnet.lv, vai arī izlasīt informāciju www.lnt.lv
.. tādēļ nolēmu Tev uzrakstīt. Mēs piedāvājam piedalīties raidijumā cilvēkiem, kuriem ir kādas situācijas dzīvē,attiecībās,ģimenē, kuras viņi vairs nezina kā atrisināt vai arī gribētu uzzināt, kā rīkoties pareizāk. Varbūt ir kaut kas, ko gribas mainīt savā dzīvē? Veidojam arī raidijumus par ar bērnu audzināšanu saistītajiem jautājumiem, varbūt tas varētu Tevi interesēt???
Mēs no savas puses piedāvājam profesionālu psiholoģisko palīdzību, kā arī atbalstu pēc raidijuma... “
...kāds skuķis man piedāvāja publiski iekš TV atrisināt manas psiholoģiskās probas ;o) Biju uz pakaļas ... līdz tam brīdim nezināju, ka man tādas ir ... kāpēc mani neviens par to nav brīdinājis agrāk?
kaut gan nē…! vot man teiksim, vislielākā proba ir tas kaķis, kas regulāri lec uz kapota kaimiņu mašīnāi un viņam pie vienas vietas tā signalizācija - jamie abi savā starpā tādā veidā komunicē ;o) Mincim dikti patīk tieši TAS mašīnas kapots, a braucamajam nez kāpēc tieši tā detaļa visjūtīgāka... jams bļauj, kā plēsts ... a kaķim tas pie astes, jams ķer kaifu no sabiedrības uzmanības, kad visi kaimiņi lūr pa logu. Arī laikam mīl popularitāti ;o)
Protams, mans Ķirsis arī nepaliek bez uzmanības! no rīta tāda sajūta, ka visi sētas kaķi ir stāvējuši rindā ar paceltu asti ... tieši pie manas mašīnas riteņiem ;o)))

p.s. Un vēl!!Skuķi, vakar manas mājas trepēs TĀ smaržoja ceptas sēnes - nojūgties varēja !!! Ticiet man, šmpinjoni tā nesmaržo!!!!
Kaut kur TUR mežā sēnes IR. KUr - nezinu, bet noteikti bija, pirms jamos uzcepa !!!
comments: Leave a comment Tell A Friend Add to Memories

[icon] fadu - August 3rd, 2006
View:Recent Entries.
View:Archive.
View:Friends.
View:User Info.
Missed some entries? Then simply jump to the previous day or the next day.