[icon] fadu - June 11th, 2006
View:Recent Entries.
View:Archive.
View:Friends.
View:User Info.
Missed some entries? Then simply jump to the previous day or the next day.

Time:12:51 am
Es esmu jukusi... ;o) Tā ir droša diagnozē... vai arī pilnmēness... Viens no diviem... ;oDDD
Vienpadsmitos vakarā kāds piezvanīja, es trīs minūtes padomāju un braucu 50 km skatīties kā Draiskulis (kāds foruma virtuālais tēls) apglezno debesis... ;o) Un ziniet, tas bija tā vērts... A pilnmēnes? ... nu pilnmēnes arī bija... un vēl tāds tīri sakarīgs baļļuks uz kuru nepaliku. A Draiskulis sēdēja uz jumta un man liekas, ka viņam tas patika ;o))
comments: 6 comments or Leave a comment Tell A Friend Add to Memories

Time:04:23 pm
...deguns sajūt, ka tas mans valriekstu saldējums nebija tā labākā izvēle… Kaimiņiene cep ko satriecošu … es to jūtu jau pusstundu… Tas kaut kas noteikti ir no gaļas un ar kraukšķīgu garoziņu… es jūtu, ka tam klāt noteikti ir sīpols un pipari… Pēc smaržas tas varētu būt kāds sīklops un jau praktiski gatavs …Nēeee… saldējums tomēr nebija labākā izvēle ;o(

zvanīja tēva vecākais brālis, nu tas kuram dikti patīk parunāties… pa burzmu, kad tiku pie vārda, iestarpināju, ka mammucis paliek tāds nu “savāds”, jams man to pašu – sievuks esot praktiski nekontrolējams, tad mēs vienojāmies, ka visa pasaule nojūgusies … garšīgi nosmejamies … un tad jams tā dziļdomīgi novilka, klau, bet pastāv varbūtība, ka ja mums liekas, ka visa pasaule nepieskaitāma, tad ja mēs paši ne bez vainas… Doma draiska, bet mums abiem nepatika, līdz ar to kā versija netika ņemta vērā.
Nēeee… saldējums tomēr nebija labākā izvēle ;o(
comments: 20 comments or Leave a comment Tell A Friend Add to Memories

[icon] fadu - June 11th, 2006
View:Recent Entries.
View:Archive.
View:Friends.
View:User Info.
Missed some entries? Then simply jump to the previous day or the next day.