[icon] fadu - May 20th, 2006
View:Recent Entries.
View:Archive.
View:Friends.
View:User Info.
Missed some entries? Then simply jump to the previous day or the next day.

Time:07:55 am
divos naktī, kāda maiga būtne man klusi skaidroja - vīrieši vienmēr grib seksu, tāpēc, ka viņi ir priekš tā ir radīti. Viņu pamatuzdevums šai dzīvē ne jau skatīties hokeju vai dzert aliņu... bet gan vairoties un glābt Cilvēci ;o) Tu taču negribi apdraudēt Civilizāciju!?? ja vīrieši negribēs seksu mēs izmirsim!!
Nea, Civilizāciju es apdraudēt negribēju un arī Cilvēce man likās tīri pieņemama parādība. Izmirt arī kaut kā negribējās, visvairāk es gribēju gulēt, tāpēc ari aiztinos pirmā , atstājot maigo kompāniju risināt populācijas glābšanas problēmas... šoreiz bez manis ... lūdzu ;o)))
comments: 2 comments or Leave a comment Tell A Friend Add to Memories

Time:09:03 am
No paša rīta nonācu pie slēdziena, ka tas fakts, ka mans organisms organiski nepanes trauku mazgāšanu…(ne , nu es to daru regulāri, bet bez entuziasma… ) ir daudz dziļākas saknes nekā varētu likties sākumā. Pie visa ir vainīga asins grupa! Vakar šķirstīju kādu gramateli , kur tika aprakstītas nianses tam, kas jāēd ir katrai asins grupas pārstāvim, lai panāktu gremošanas procesa labvēlīgu iznākumu … Man – PIRMĀ esot vissenākā, ar to praktiski viss ir sācies!!
NU PROTAMS! – akmens laikmeta cilvēki ēda gaļu pie ugunskuriem, un kā liecina arheoloģiskie izrakumi - izmētāja kaulus apkārt savām mītnēm un NELIETOJA traukus. Līdz ar to atkrita arī jamo mazgāšana!!
Un tad man atausa!!!! Tas nav SliNKumZ! – tas ir senču aicinājums uz gēnu līmeņa!! Es taču nevaru pretoties asins balsij? Vai ne? ;o)))
comments: 6 comments or Leave a comment Tell A Friend Add to Memories

[icon] fadu - May 20th, 2006
View:Recent Entries.
View:Archive.
View:Friends.
View:User Info.
Missed some entries? Then simply jump to the previous day or the next day.