[icon] fadu - April 18th, 2006
View:Recent Entries.
View:Archive.
View:Friends.
View:User Info.
Missed some entries? Then simply jump to the previous day or the next day.

Time:04:08 pm
Diena sākās ar to, ka jamie izpumpēja man no vēnas daļu asiņu krājuma… Nē, nu sabiedrības neslēptā interese par mana organisma veselības stāvokli, protams priecē un es pat teiktu glaimo, bet tas, ka man par to asinsizliešanu jāmaksā ap trīs laši uzdzen nīgrumu…
Jebkurā gadījumā ceņņiks man nepatika ;o( Ja runa iet, par vērtību, kā tādu, es sevi vērtēju biku vairāk, ja runa iet par to, ka mani maz saista rezultāts – maksāt varēja tie, kam jams interesē!!!
Tad, kāda druška draugos atsūtīja meiliņu, kur raksta, ka sapnī redzēja, ka man izlaupīts dzīvoklis un es pati piekauta . ;o) Hmm... par to dzīvokli man protams viss bija skaidrs..., pēc tās asinsizliešanas var uzskatīt, ka jamās sapņi par manu fizisko ietekmēšanu arī ir piepildījušies. Tā arī atbildēju, ka jamās sapņi ir pilnīgi piepildijušies. Esmu vienkārši sapņu sieviete... Vai kāds nevar uzņemties to pienākumu un pasapņot par mani ko mīļu un jauku?
comments: 8 comments or Leave a comment Tell A Friend Add to Memories

Time:04:36 pm
Pavisam aizmirsu ātrumā! - Tie, kas Lieldienu rītā nevar atrast savas olas,vakar bijuši ar nepareizo zaķi!!!
comments: 18 comments or Leave a comment Tell A Friend Add to Memories

Time:07:11 pm
Ieskrēja druška ar dēlu uz kafijas tasīti … ;o) puiks paaudzies ne pa jokam ;o) Virpinam to sarunu līdz jamā sāk kavēties atmiņās un piemin kādu vakaru, kad puiks četru gadu vecumā bija visiem paziņojis, ka tad kad izaugs, nopirks MAN mašīnu un vispār precēs tikai mani … Labāk būtu klusējusi !… jo džeks viltīgi uzsmaida un izmet – es savas domas vēl neesmu mainījis ;o))) Mammis autā… Man vienīgais, kas atliek, jamam pateikt, ka mani šobrīd vairāk interesē piedāvājuma pirmā daļa… Ļoti ātri aiztinās ;oDDD … Laikam arī grib to mašīnu, vai ne? ;o)
A puiks aizejot, piemiedza aci… kašmars!!!…
comments: 22 comments or Leave a comment Tell A Friend Add to Memories

[icon] fadu - April 18th, 2006
View:Recent Entries.
View:Archive.
View:Friends.
View:User Info.
Missed some entries? Then simply jump to the previous day or the next day.