[icon] fadu - March 25th, 2006
View:Recent Entries.
View:Archive.
View:Friends.
View:User Info.
Missed some entries? Then simply jump to the previous day or the next day.

Time:08:31 am
vai man kāds nepateiks, cik ir pulkstenis? pēkšņi ienāca prātā, ka tas ir jāgroza... bet kurā dienā?...

p.s. AAAAAA... atradu , iekš Apollo " Šā gada 26. martā plkst. 3.00 (naktī no sestdienas uz svētdienu) Latvijā notiks pāreja uz vasaras..."... Jes!! var atkal iet gulēt ;o)

Ārā atkal kaut kas krīt no gaisa ;o/… mainīt ziemas riepas tagad noteikti būtu stulbi?, vai ne? … ;o) pēc tam par mani puse pilsētas norēktos … khmmm, nāfig man tādu popularitāti..

Mammis piezvanīja, to dokumentu, ko bijām nozaudējuši un kuru pašreiz meklē viss ātrās palīdzības dienests, slimnīcas pieņemšanas nodaļa, tomogrāfijas kabinets un … kas mums tur vēl pa ceļam gadījās ;o)… ir atradies … mammuča somā ;oddd … Laikam priekš tā arī sieviešu somiņas ir domātas, lai tur bezvēsts pazustu svarīgas lietas …;o)
comments: 6 comments or Leave a comment Tell A Friend Add to Memories

Time:12:18 pm
Es tagad droši zinu priekš kā ir vajadzīgi vīrieši - vīrieši ir vajadzīgi priekš tā lai manīt man akomulātorus !!! ;o))
Ķirsim ar pirmo apgriezienu doleca, ko visi no viņa gaida, jams pamodās un sāka atzinīgi dūkt, skats zem pārsega bija fantastisks, motoriņš ( ja protams , tas ko redzēju bija motors) vienkārši brīnišķīgs, tosola praktiski vairs tai bundžā nebija, bet tāpēc jau mēs ar Ķirsi nekritīsim izmisumā . Riepas bija kārtībā, kaut gan aizbraucām uz Statoilu jamas pārbaudīt… Rokas kaut kā pašas atcerējās, kur kāds verķis atrodas… protams uztraukumā, aizmirsu, ka jāieslēdz gaismas, pat vairāk nevarēju atcerēties, kur tādas ir . Tas viss man bija ierādīts… un kas tur vēl… nu nezinu… gandrīz laimīga ;o)))
Nevaru saprast, kā es bez sava Ķirša esmu trīs mēnešus nodzīvojusi...
comments: 2 comments or Leave a comment Tell A Friend Add to Memories

[icon] fadu - March 25th, 2006
View:Recent Entries.
View:Archive.
View:Friends.
View:User Info.
Missed some entries? Then simply jump to the previous day or the next day.