(no subject)

« previous entry | next entry »
Oct. 19th, 2007 | 09:39 am

Kalvītis nolēma atgriesties Latvijā, vai arī viņam palūdza lieki netērēt Portugāles politiķu laiku?


re kur versija no Delfiem :)
izraelietis, 18.10.2007 20:43

sensiocionaalas zinjas no portugaales. pazinjojiet visiem taalaak.

nupat man sazvaniija mans draugs portugaalis Ricardo Moreira - valsts universitaates vestures nodaljas students, kursh naakoshgad studees Riigaa LU Baltijas valstu vesturi un latvieshu valodu.

vinjsh man telefoniski pazinjoja, kakalviitim portugaales valsts personas lika saprast, ka sakaraa ar pedeejo dienu notikmiem Latvijaa vinji neuzskata par lietderiigu nodarboshanos aprunaat ar kalviiti valstiskus jautaajumus.

tas noziimee, ka kalviiti paluudza laipni aizbraukt maajaas nevis kaa pasludinaaja riekstinjhs, ka kalviitis esot pats pienjeemis leemumu atgriesties latvijaa :))).

portugaalee jau zina par Beilijas kundzes uzstaashanos LU aulaa un pat par spiidzinashanu pret Edgaru Gulbi.

jau divas valstis paskaidroja kalviitim, kur vinjam jaaiet. jau kalviiti ari nepienjems visdriizaak citaas EU valstiis, vieniigi krievijaa, kuba un venecueelaa.
Ja jau zin par gulbi portugaalee, tad jau godmanim tieshaam buus jaatbild strastbuuraa.


upd: un kurš teica, ka mūsu protestiem nav nozīme? Jo vairāk mēs varam ārvalstu politiķiem demonstrēt, ka šitā vara ar savu rīcību NEPĀRSTĀV tautas intereses (bet drīzāk līdzinās kaut kāda Lukošenko režīmām) - jo vairāk mēs varam panākt, ka šitos korumpantus vienkārši boikotē starptautiski, kas savukārt viņus agri vai vēlu piespiedīs atkāpties.

Šādi mēs varētu arī Zatleru nomainīt.

Protams, tas neizslēdz iespēju, ka šie "tautas" garanti nesāk veidot attiecības ar tādām valstīm, kurās demokrātija un tiesiskums varai arī ir pie kājas - tiem pašiem baltkrieviem, krieviem, ķīniešiem. Tas vienīgi .. :(

pps: Zatlers šobrīd spēlē ļoti duļķainu spēli. No vienas puses pielabinās sabiedrībai, bet no otras puses dod diezgan skaidrus messidžus saeimai, kas un kā viņiem jādara.

Viņa apgalvojums par Loskutova balsojumu ir ĻOTI divdomīgs. Viens ir pats teksts, bet otrs ir - kādā virzienā tiek vērsta stingrā pirksta kratīšana? Kapēc tas tiek adresēts Saeimai (Jūs man skataties, deputātiņi! Tas balsojums būs uz jūsu sirdsapziņas), nevis Kabinetam (Jūs man skataties, ministriņi, ir nedomājiet iespaidot tautas deputātu balsojumu, kuram jābūt neatkarīgam)????

Link | Leave a comment | Add to Memories


Comments {3}

komentators

(no subject)

from: [info]komentators
date: Oct. 19th, 2007 - 10:05 am
Link

labinieks :)

Reply


Shelly

(no subject)

from: [info]shelly
date: Oct. 19th, 2007 - 10:47 am
Link

Tāpēc, ka tas ir loģiski. Ja balsojums ir uz Saeimas atbildību, tad nafig jākrata pirksts uz Ministru Kabinetu?

Reply


(no subject)

from: [info]makmerfijs
date: Oct. 19th, 2007 - 03:37 pm
Link

Varētu jau arī tā būt - kāda jēga risināt sarunas ar valdības vadītāju, kura valdība kuru katru brīdi var krist?

Reply