laiks piemērot jaunu frizūru dažiem

« previous entry | next entry »
Feb. 2nd, 2007 | 03:33 pm

Link | Leave a comment | Add to Memories


Comments {6}

black_data

(no subject)

from: [info]black_data
date: Feb. 2nd, 2007 - 03:55 pm
Link

Pēc Putina vārdiem, ausis viņam pienāksies tikai tanī gadījumā, ja viņš turpinās pieprasī Abreni.

IMHO Abrenes "atdošana" nekādīgi mūsu brīvību neapdraudēs, vismaz noteikti ne vairāk kā iestāšanās Eiropas Savienībā. Šobrīd jau mums viņa noteikti ir vajadzīga kā piektais ritenis. Un arī skaidrs, lai arī kā mēs par viņu cīnītos, Krievija mums viņu neatdos, pat ja tur cilvēki sprāgst badā un reāli viņiem viņa nav vajadzīga. Te ir princips pret principu, tāda iekšēja ģimeniska "mīlestība" vienam pret otru.

Ja mēs paredzam, ka kādreiz mēs zelsim un plauksim, un mums tāda Abrene lieti noderēs, tad vienīgais iespējamais scenārijs ir vispār šobrīd neko nedarīt ar robežlīgumu.

Reply | Thread


Māris Alksnis

(no subject)

from: [info]maris
date: Feb. 2nd, 2007 - 03:58 pm
Link

Ar laiku izveidosim Latvijas savienotās valstis, kurās ietilps visa Krievija, Baltkrievija, Ukraina, utt... :D

Reply | Parent | Thread


black_data

(no subject)

from: [info]black_data
date: Feb. 2nd, 2007 - 04:27 pm
Link

Tad jau drīzāk Īrija. :)

Reply | Parent


D[ra]kone

(no subject)

from: [info]drako
date: Feb. 2nd, 2007 - 04:38 pm
Link

Tur tas joks, ka šobrīd ar to abreni NEKO nevajag darīt.

Nu lai viņa ir, nīkst un pūst.

Šobrīd ir pilnīgi absurda ārpolitiskā stratēģija - cilvēki karā vienmēr izvēlas ērtākās un izdevīgākās pozīcijas, kurās iesaistīties cīņā un ar mērķi kaut ko iegūt.

Veikt diplomātiskas sarunas ar Putinu ir absolūta muļķība - pārāk viltīgs - pārāk gudrs un paštaisns. Kapēc nenogaidīt jauno prezidentu? Jaunu, vāju, kuram atkal vajadzēs starptautisko atbalstu? Tad arī varēja celt gaisā šo līgumu. Nē - tā vietā Putins un Vīķene dziedot savu pēdējo gaiļa dziesmu atdod par velti to, par ko vēl vismaz gadus desmit mēs būtu varējuši Krievijai atgādināt.

Tagad ja atteiksimies Krievijai būs tikai vēl brīvākas rokas jo vienu nesmukumu viņas pagātnē mēs paši būtu brīvprātīgi piedevuši un legalizējuši.

Nu kur vēl lielāka stulbība?

Reply | Parent


D[ra]kone

(no subject)

from: [info]drako
date: Feb. 2nd, 2007 - 04:45 pm
Link

Brīvību tas protams neapdraud, bet iespējas cīnīties ar Krievijas spiedienu apdraud. Mums arī ir savas intereses. Dekolonizācija. Okupācijas atzīšana. Un uz savstarpējo cieņu balstīta diplomātija. Šobrīd Krievija joprojām ar mums nerēķinās. Vai arī izliekas, ka viņai ar mums nav jārēķinās.

Es te pirmīt lasīju, ka nav nemaz tik viennozīmīgs šis Abrenes jautājums, jo Krievijai ir savukārt savas saistības darbojoties PTO. Vienas no tām ir saistības nokārtot attiecības ar mums. Lai uzdāvinātu labākas pozīcijas Krievijai starptautiskajās attiecībās kaut ko taču arī mums vajadzētu pretī? Un kaut ko taustāmu, nevis tukšus solījumus par "labākam attiecībām".

http://www.lnak.org/lv/subcontent/news-2007.01.05_1.htm

Reply | Parent | Thread


black_data

(no subject)

from: [info]black_data
date: Feb. 2nd, 2007 - 04:51 pm
Link

Man ir pilnīgs nihilisms pret Latviju kā valstisku struktūru.

Reply | Parent