running to stand still

September 13th, 2010

08:20 am

šorīt sapratu, ka vispār jau no rītiem ir divas lielas cīņas. pirmā ir izkāpšana no gultas, kas kļūst arvien grūtāka ar katru rītu, un otrā ir izlīšana no dušas. man no rītiem visbiežāk ir tik ļoti auksti, ka es varētu vairākas stundas pavadīt zem karstā ūdens, bet skola un tādas figņas to neļauj.
bet nu pietiek, es sākšu iet gulēt laicīgāk.

12:42 pm

nu labi, godīgi sakot, True Blood trešā sezona bija diezgan briesmīga. mans mīļākais tēls tomēr bija Talbots burciņā, tas bija brīnišķīgi, un Rasela trakums bija atsvaidzinošs. bet pārāk maz Džeisona idiotismu (lai gan, liekas, šajā sezonā viņš teica šos brīnišķos vārdus ''I didn't know I'm smart enough to get depressed''), pārāk maz seksa, pārāk daudz politikas un nepietiekami daudz Fellowship of the Sun, vienvārdsakot, kaut kāds juceklis. un pārāk maz seksīgu vīriešu, lai gan Alsids izskatījās daudzsološs.

vienvārdsakot, tagad gaidu 30 rock sezonas atsākšanos.

07:27 pm

kā vien ieeju apollo, tā tur kāds raksts par indīgām sēnēm un saindēšanos.
nu ko tur daudz. nav ko iet tajā mežā, ja neatšķir sēnes. vai vismaz paņem līdzi brilles, ja reiz tiešām neatšķir sēnes. bet vispār labāk vispār neko eksotiskāku par baravikām nelasi. (šodien blakussēdošajai nīderlandiešu meitenei stāstīju, ka mājās tagad visi lasa sēnes, viņai bija izbrīna pilnas acis un neizpratne, sak, kā mēs vispār tā ejam mežā. nez, ko viņa teiktu, ja es pastāstītu, ka ne vien sēnes lasām, bet arī ogas un eglītes Ziemassvētkos)
Tags: ,
Powered by Sviesta Ciba