running to stand still

March 22nd, 2010

01:50 am - smashing pumpkins ir debesu dāvana

Sleep will not come to this tired body now
Peace will not come to this lonely heart
There are some things I'll live without
But I want you to know that I need you right now
I need you tonight

09:43 am

es nekad neesmu bijusi rītu cilvēks, pat tad, kad es mācījos skolā, kas no mājām bija 15 min attālumā, es cēlos vismaz stundu agrāk tikai tāpēc, lai pieslēgtos jaunai dienai. tas diez ko nav mainījies, man joprojām no rītiem nepieciešams ilgs laiks, lai vispirms man sejā parādītos kaut kāda krāsa, tad lai atrastu kopā liekamas drēbes, un tad jau viss pārējais. un šodien nez kāpēc rīts ir neparasti viegls. uzvārīju tējiņu, uzrakstīju divas garas vēstules, izpildīju tulkošanas mājasdarbu, un man vēl ir laiks uzkrāsot seju un sataisīt matus ciešamā izskatā. pēdējo dienu sauklis Ej un padari sevi lietderīgu! nudien strādā.

05:09 pm

izpildīju šobrīd aktuālo cibas aptauju un papētīju sevi šajā portāla. man nav ne jausmas, cik no jums zina manu identitāti arī ārpus cibas sienām, bet mani tas diez ko neuztrauc, es laikam baigi arī to neslēpju un tai pašā laikā neafišēju. man patīk tikties ar cibiņiem, ko lasu, jo tad ir tā sajūta, ka bāc, es pazīstu šo cilvēku, lai arī esam komunicējuši tikai internetos. kādus 22 no saviem mutual friends esmu satikusi, sadraudzējusies vai pat sākusi dzīvot kopā (bučazzz [info]malformation), ar dažiem es mēdzu iet uz teātri, kino vai koncertiem, ar citiem esmu kopā mācījusies, bet tikpat interesanti liekas arī cilvēki, par kuru īsto dzīvi tur, ārā, man nav ne jausmas.

jā, laikam kopš 2005. gada 10.10., kad piereģistrējos šajā vietnē, ciba ir kļuvusi par svarīgu ikdienas daļu. un pat savu leģendāro pirmo scenāriju uzrakstīju pēc kāda cibā izlasīta notikumam motīviem.

08:12 pm

ja tā pavisam, pavisam godīgi un tieši, jo vairāk es dzīvoju, jo vairāk es pārliecinos, ka esmu radīta kino studijām. un viss pārējais ir vienkārša laika triekšana, pat amst. būtu laika triekšana, jo kino tur ir tā pastarpināti.
Powered by Sviesta Ciba