running to stand still

February 8th, 2007

04:58 pm - fresh air

šorīt agri no rīta nodevu asinis analīzēm. nezinu, tā ir pašiedvesma, aukstums vai tiešām loģisks secinājums, bet jūtos vienkārši izcili visu dienu, neraugoties uz daudzām bezjēdzībām apkārt. ienāca prātā, ka varētu nodot asinis katru reizi, kad liekas - tūlīt atdošu galus vai arī katru reizi, kad skumjas manī ir vairāk nekā 60%, varētu izveidot savu skumjo asiņu fondu. izpētīt, vai skumjas ietekmē asinis, un vai tiešām viss ir tik ļoti saistīts, kā mums stāsta.

bet iekšā tagad svaigas vēsmas. kad man beidzot būs 18, es noteikti nodošu asinis un aiziešu uz Essential. nu vot gribas jau tagad.

06:34 pm - ...sākas

Agnese, you're most like Naomi Watts

Whether she's fighting off giant apes or evil forces, Naomi Watts always comes across as one tough cookie. You, too, are a strong and determined leading lady, with a quiet intensity that others are likely to find both alluring and magnetic.

Cool and deep, you've earned a reputation for being a class act. Those who take the time to get to know the real you will admire both your focus and fierce loyalty. Keep it up! With your combination of grace and inner strength, you can star in any role you choose.
Tags:

07:53 pm - ziemas dārzs

manos logos sniegpulkstenes
tavos logos leduspuķes
Powered by Sviesta Ciba