Par Koku Uz Kalna - svētā Dievmāte, ATKAL...

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Friendliste bez k.
tags
latest posts
random
sotm
WISHLIST
Register of Reading

Novembris 13., 2005


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
22:16 - svētā Dievmāte, ATKAL...
pārlasīju savu kaut ko rakstītu un..... svētā šausma, atkal esmu pateikusi kartējo ģeniālo divdomību, ka pilnīgi bail no sevis......
vakardien no rīta saņēmu īsziņu no kāda pagalam ne-mana, bet pazīstama mistera, jauks puika, nu un ar to viss. viņš reiz jau pasen bija redzējis mani sapnī un tur es biju viņa draudzene... šeit variants bija līdzīgs, ne gluži tāds pats.... okay, es tikai atbildēju, es pat nedomāju, ka viņš reāli par mani kaut kā tā, es taču saprotu, ka sapņos tas to tā nenozīmē.. bet atbildēju ar kaut ko acīmredzot tādu, ka pašai pēc tam bail palika.. jebkurā gadījumā, es novēlu nedaudz vainas uz rumu. nedaudz vainas uz nedaudz rumu.. mūs naktī uzcienāja. bet es pataupīju rītam.. no rīta atšķaidīju ar kolu un.. un.. un :)
es paskaidrotu tuvāk mr [info]mastero, ko es ar to domāju, ko rakstīju, bet es jau nezinu, vai es tiku vai netiku tik traki pārprasta, kā man pašai tagad salikās.. jebkurā gadījumā, sakot šo, esmu, var teikt, izdzēsusi arī to, ko es patiešām gribēju rakstīt, jo.. nu nebij tā sākotnējā doma ar tik nevainīga :)
Tags:

(2 did not forget to do the most radical thing | i wanna be radical!)

Comments:


[User Picture]
From:[info]mastero
Date:15. Novembris 2005 - 19:21
(Link)
Hoho.
[User Picture]
From:[info]coda
Date:16. Novembris 2005 - 00:24
(Link)
..Salaveciigi :)

> Go to Top
Sviesta Ciba