Par Koku Uz Kalna - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Friendliste bez k.
tags
latest posts
random
sotm
WISHLIST
Register of Reading

Augusts 14., 2005


[info]coda21:59
nupat forumā uzrunaja Greiemu un ienāca pratā kāds cits Greiems. kaut kad jau stāstīju, kā sāku drīz vien līdzināties mazajai meitenītei Diānai un pēc divreizējas Vilija Vonkas apskates kļuvu par sava veida viliju Vonku... škietami. nu lūk. šāds bija arī Greiems.. mēģināju atcerēties uzvārdu, bet Greiems jau bija uzvārds! vārds bija Vils.. no Tomasa Harisa "Sarkanā pūķa".. kad lasīju, sajūsminājos par viņu.. viņa attieksmi un pieeju. domāju, ko tas nozīmē, ja ar mani ir tā kā ir.. psihoterapija.
nekad neizvēršu savas intereses tālāk par interesēm. par ĪSTĀm interesēm.
vienmēr palieku gribot. nu, lielākoties.
un skan "This Year's Love".. that hunk David Gray.. neaptverami.
dont you know this life goes on? wont you kiss me....
un es mēģināju palīdzēt. tāds vārs un trausls gājiens, stulbs un muļķīgs, bet kā gan savādāk.. mēģināju. tāda drošība mēģināt vispār runat ar cilvēkiem, forums atkal... vismaz kaut kur ar mani runā. turpat arī mācīšos runāt. un šīrijs ar mani runā. jāāāāāāāa. šīrijs.
man ir divi lakati un gari mati. JĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀ. rozā lakatiņs ap kaklu, bet tas ta... un lakats, kas ir drīzāk šalle, ap galvu.. Zvirbuļ-noskaņojums man visu dienu... un tie mati beidzot kaut cik jauki liekas, kad vismaz ēnā sev vismazākajā veidā atgādinu mr Zvirbuli...
i know i wont be leaving here... with you
OH MY, skan Jolene oriģināls. jauki :)
atkal nāk prātā dž.Vaita likstas. un ka ir jālūdz neatņemt sev cilvēku.. tās nav privatīpašnieciskas tieksmes.. ta ir vēlme izdzīvot.. jo liekas, ka pēc tam ir tikai bedre... sešas pēdas zem zemes.
ir tāds britu sitkoms... Six Foot Under.. labs esot.. gluži kā pārejie britu komēdijas brīnumi. oh. gribu gormenghast.
lūdzu ievērojiet, ka lietoju lielos burtus! ne teikumu sākumos, bet īpašvārdos. un tajos, kuri patiešām ir īpaši.. bet laikam vēl nav bijis.
un mani pārāk sajūsmina mans avatārs. avatārs. lietotājbilde. NĒ.. lietotājbildes ir šeit.. heh... it kā kādam rūpētu, hehe :D
biju ārā, mēģināju lasīt plūmes.. kad nokonstatēju, ka esmu salasījusi jau pārāk daudz... tad tapa šis:

blakusistabā skatās Hariju Poteru. jā. pirmo. es arī gribu, vai ziniet.. nē, negribu.. ja gribētu, tad tur būtu! tā teiktu jūs... bet tā nav universāla patiesība un pagalam neattiecas uz mani. netīšām ieslēdzu MSWordu. kā, nezinu. ah.
un kaut kur ir pazudis mans džemperis. tas bija tad, kad to novilku. un tas jau bija pirms tam, kad sāku lasīt plūmes. un, starp citu, pēc tam izrādījās, ka vēl var lasīt plūmes. tā kā mums viņu bezgala, izlēmu, ka tā arī jādara.. bet neizdarīju. akk.

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

> Go to Top
Sviesta Ciba