Par Koku Uz Kalna - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Friendliste bez k.
tags
latest posts
random
sotm
WISHLIST
Register of Reading

Janvāris 28., 2007


[info]coda00:21 - Let's go for a walk; another appeal
Nolēmu tikt galā ar kādu kaudzi bilžu. (Pāris gadus) Vecas bildes.
Konkrētās ir no kādas garas pastaigas; es un Maija. Retā reize, kad bildēs esmu redzama arī es. Tas tādēļ, ka biju paķērusi 2 fotoaparātus. Abām melni nadziņi, viņai glītāki, manējie visai amizanti. Stacija, tie grausti, pavasaris, Ezeratspulgu bildes, kuras sakustina tos tauriņus manā vēderā.
Ar šo visu es laikam gribēju pateikt, ka.. man tā pietrūkst.
piebilde. jau citā notikumā esot, neaizmirstot apbrīnot manus matus, sapriecājos, ieraudzījusi "dzelžus", par kuru esamību lielākajai ļaužu daļai nebija ne nojausmas, ja nu viņi cītīgi nelūkojās uz mani tajā mirklī, kad es biju atņirgusi savus zobus, kas bija noticis šajā bildē! Patīk! Pēc velna patīk!
vēl viena piebilde. No citas reizes toties sanāktu vesela galerija "dibentiņi", tā mēs, šķiet, vēlējāmies to nosaukt. Manējais bija tērpts manās vismīļākajās biksēs, kuru dēļ nevarēja neizskatīties labi.
vēlreiz! atspulgu bildes nogalina! they always do! burtiski satriec.
piebilde #4 Nevaru sagaidīt līdz tikšu līdz British tourist afternoons! How many people have British tourist afternoons anyway? (!) BET (piebilžu rinda!) vēl pirms tā(m) ir traumējošais notikums ar nosaukumu Debates: ja salīdzinātu ar sesiju, bija it kā normālu 6eksāmenu sesiju sabāztu divās dienās. Varbūt pat vēl briesmīgāk. (Daugavpilī ir skaistas ēkas, bet briesmīgas atmiņas.) , debašu bildes es gribu lai izšķiro kāds cits. :( BET ir arī saulstariņš, manā gadījumā zaļš ar dzeltenzaļbaltu šalli un skūpstu ar zivi! (sajūsma:neizsakāma)
izsauciens 2:32 Dūdas! Dūda 1! Atsaukties! Dūda 4! Beigt Dūdot! (Pēc)Izlaidumrīta gājiens! Jā!

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

> Go to Top
Sviesta Ciba