Par Koku Uz Kalna - Voltaire said it best

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Friendliste bez k.
tags
latest posts
random
sotm
WISHLIST
Register of Reading

Septembris 23., 2006


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
19:31 - Voltaire said it best
God is a comedian playing to an audience too afraid to laugh.

kad es to izlasīju pirmoreiz, neviens no apkārtējiem man nepiekrita, ka tā nu reiz ir taisnība.. viņi mēģināja mani it kā pārliecināt, ka nu kaut kas tajā teicienā tur neštimmē, bet neizdevās.. tik ļoti neizdevās, ka es pat neatceros, kas tieši viņiem tur nepatika..
un mans vienīgais komentārs - tas tāpēc, ka arī tev ir bail smieties..

bet šeit nu ir kaut kas, kas man arī īsti smieklus neizraisa..
atcerieties, kad es nedaudz satraucos par mūsu tuvu nākotni, ķīmiskajiem ieročiem, karu, slimiem bērniņiem un tas viss Nostradama pareģojumu sakarā?
nu lūk, es jau biju mīlīgi ieslīgusi atpakaļ dzīvošanā šim brīdim, kad, lielas kļūdas pēc, uzmetu aci kādas Dienas pirmajai lapai un parakstam zem Bildes no Vatikāna vai tā lielā baltā, kas iedomājas, ka ir Dievs zemes virsū..

TĀTAD, Nostradama grāmatā [nu, viņa darbu interpretācijā] 2010./11. gadam sola karu ar ķīmiskajiem ieročiem, no kuriem [ne jau no kariem, bet sievietēm, vellsparāvis!] dzims bērni ar iedzimtām kaitēm, visu veģetāciju piemeklēs plaša saindēšanās, raķetes.. tikai kalnos vai uzbērtos zemes pauguros paliks cerība izdzīvot, tāpēc es aģitēju prom uz kalniem vai citu planētu, kas katram tuvāks....
Tikai 2014.g. katastrofa beigsies, lai gan paliks ādas slimības un dzīvnieciņu nebūs, es pat tālāk nelasu..

Gan pirms un pēc tīras vārsmu interpretācijas kara sakarā, grāmatas autors paskaidro kopējo situāciju par kara būtību - rietumu pasaule pret islāmu. Citēju: Šis karš, ja var ticēn Nostradamam, paņems pusi Amerikas un aptuveni divas trešdaļas Eiropas, un trīs ceturtdaļas musulmaņu valstu iedzīvotāju dzīvību.
Un pēc tām šausmām pēc 2011.g. un sekojošajiem paredzami vēl ļaunāki, jo "kristieši" izšķirsies par atriebes karagājienu pret musulmaņiem, kurus viņi vaino kara izraisīšanā.

Lai kaut kā apliecinātu to, kāpēc es šim ticēju vēl pirms tā raksta gabaliņa, te ir precīza tulkota pirmā rinda no vārsmas 2007. gadam..
Lielais strīds, kurš briedis vecajā gadā

un vēl - grāmata izdota 97.g., vāciski izdota vēl gadu iepriekš..

un..
un šeit ir tas briesmu gabals no Dienas.

[un pilns izmērs]


mani pārņem šausmas.
es atkal saprotu, ka tā ir tāda kā histērija, bet..
un sakiet - nieki, nieki,
KAS TIE PAR NIEKIEM!!!!!!!!!!!!
un ja nepienāks nekas tāds, tad viss, ko varu teikt ir PALDIES DIEVAM!, un nekādu aizstāvēšanās runu par savu pārlieku un pārsteidzīgo muļķību..

lai neteiktu, ka es to visu tikai tagad savilku kopā -
viens teikums šeit,vēl viens šeit.

vēl ko atradu.. :D

(i wanna be radical!)


> Go to Top
Sviesta Ciba