Par Koku Uz Kalna - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Friendliste bez k.
tags
latest posts
random
sotm
WISHLIST
Register of Reading

Jūlijs 20., 2006


[info]coda19:28 - kārtējo reizi par pirātiem
nupat noskatījos otro pusi melnās pērles.. tā, ko vakardien iesāku.
viņi ir abi vienādi, cik Džeks ir traks Ruma dēļ [aiz tā, ka par daudz sadzēries], tik Barbosa aiz garlaicības un abi kopīgi - aiz savas dabas.. un jā, nu es esmu pārmetusies uz Barbosas pielūgšanu.. nosacīti pielūgšanu, nosacīti pārmetusies..
joprojām uzskatu, ka neesmu kritusi tik dziļi un zemu, lai es te nodarbotos ar pielūgšanu, un man taču visu laiku patika viņi visi, vai ne? ..tikai šobrīd es sāku pievērst lielāku uzmanību Barbo[u]sas fenomenam.. viņš ar savu zaļo ābolu, ar vēlmi tajā iekosties, un viņš ir labs! ak vai un kā vēl ir! ..nemaz nerunājot, ka ir tikpat labs aktieris kā mr džeks.. jeb kapteinis. un jā, šis atklājums sākās tajā brīdī, kad otrās filmas beigās viņš nokāpa pa tām kāpnēm un es nokritu gar zemi aiz sajūsmas - otrreiz skatoties es jau kritu gan zemi aiz sajūsmas pirms vēl viņš bija nokāpis.. eu, un vai es teicu, ka otrreiz skatoties kāds patiešām arī applaudēja?! ..es atkal nokautrējos. un vispār, man vajag pievienot "trešoreiz" šai visai padarīšanai! how about tomorrow! aye, tomorrow!
..un es arī esmu pirāts, ak jā, es esmu.. es arī esmu apsēsta ar dārgumiem, kad nu tādus kaut kur saožu.. ja vien neaizmirst, ka ne visi dārgumi ir sudrabs un zelts........ :) not all treasure is silver and gold, mate... ahh.. :) krītu aiz prieka gar zemi, manos jaunajos plauktos būs īpaša vieta īpašajam Pirates Of Caribbean scenārijam.. šovakaru veltīšu, lai uztaisītu smuku un baudāmu, kadi būs vāki? man tak ir kaut kādi ādas atgriezumi.. bet vai es gribu tik pamatīgu? varbūt būs labi ar to pašu parasto kartonu? un ar kaut ko rūpīgi uzķēllēšu virsū to nosaukumu, gluži kā visur, logo, citiem vārdiem.. un iesiešu .. ar baltajām lentēm? aj nē! ..bet melnās man ir platas.. nu ne platas, bet.. skaidrs, rītdien jānopērk šauras lentes, kas ir melnas, jeb melnas lentes, kas ir šauras.. kādas vēl lentes nez es nopirkšu, kad ieraudzīšu, kādas tik tur viņas nav? ..hehe, nabaga lenšu maniaks čiris.. akakakakak :) pietiks? ..pietiks. pagaidām :)

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

> Go to Top
Sviesta Ciba