Par Koku Uz Kalna - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Friendliste bez k.
tags
latest posts
random
sotm
WISHLIST
Register of Reading

Jūnijs 15., 2006


[info]coda21:32
es piedrazoju jūsu draugu lapu, es ZINU!!!!!!!
:thud:
bet šodiena ir bijusi neticami garlaicīga. jā. nu, nevar teikt, ka neticami, bet uz to pusi. nu nav labi. nav labi. internets nav tas, kur var paslēpties, vairs ne.. it sevišķi, ja visi citi ir kaut kur prom, jautrībā un viņiem ir labi un jauki un interesanti un es sēžu mājās un gaidu, kad tad nu kāds varētu arī atnākt un kaut ko pateikt, I NEED TO BE TAKEN OUT, for christ's sake, un nebūtu es mājā, aizdotos uz jūrmalu vai ko tamlīdzīgu, es to būtu darījusi jau vakar vakarā, ja kāds būtu patrāpījies ceļā, ar ko uz turieni varētu doties. bet ne tāpēc es mēģināju edgaru sadabūt rokā. ak.
cilvēki mīļie. tagad es esmu cilvēku cilvēks. tagad mana nelaime ir tā, ka man nav pārāk daudz cilvēku. un kad pāris no maniem pāris cilvēkiem par mani piemirst ir BEIGAS!!!!!!! *krīt pie zemes histēriski raudādama*


jūsu draugu lapas labad papildinu, nevis rakstu no jauna. šodien pagarlaikojos draugos un izpētīju emo scēnu latvijā. fascinējoši. atradu vienu, kam pilna draugu liste ar tādiem.. ak mans svētais dievs! ja vien tie puikas nebūtu tik glīti! ... hehe, ienāca prātā, kā mēs ar leldi runājām, ka agrāk puikas nebija tik glīti.. t.i. - ne mūsu vecuma. bet tagad visi mazākie tik jauki, ka vai gaisā palekties un palikt karājamies!
jā. emo.
īmo.
viens laikam padarīja sev galu vakarnakt. nez, jāsameklē viņš tajos draugos un jāuzmana. atceros pat vārdu.. eh.. zini, kad tev ir darīšana ar tikai pāris šādiem, nevis veselu friendlisti, tad ir savādāk. tad tu vari mēģināt palīdzēt. bet ja visi tavi draugi un tu pats esi tāds?... hehe, tad var visi kopā graizīties.
SLIKTS JOKS!
un ja es šodien vēl sev paspēšu noriebties, taps vēl viens papildinājums.
nē, es sev šodien neesmu noriebusies, tikai tik sen neesmu garlaicību izjutusi tik asi. pēdējās nedēļas nebij garlaicīgi. un pirms tam man tas likās normāli. ak. ak es.
it takes a fool to remain sane.
change of icon.



papildinājums otrais.
nu kā gan var neredzēt, ka cilvēks ir nogarlaikojies līdz par grīdai un zemāk, ka tas pa dienu ir nodarbojies ar tādu lietu kā windows media player, jo REDZ!, viņam viena maza funkcija, kas pat nosaukumā ir maza, respektīvi, mini player, nedaudz neiet!!! un kāpēc neviens neieradās un nepateica, ka varētu arī taču pamācīties! JĀ, man pašai tas prātā neienāca! NEIENĀCA!
i shake along the music, SWEET PEOPLE, SWEET JESUS, take me out of here!!!!!!!!!!!!1 man negribās vienai arā tagad iet - mānija, ka paliks auksti. ar nepazīstamiem cilvēkiem arī nedaudz bail runāt, zin, .. nu nezin. es arī nezinu. pat domāt negribas.
lalalallalas;lra;lkrtbl;tho8 esoik;liw ji; kljwet uiy whhklwfjhkdh pouri02832BH$E(HF%#$ k7g6v346^*Be9ri8743 wuy,v./..
man liekas, ka no manis vairās :(
bet kad sāk dziedāt šādai dziesmai līdzi, paliek LAAABI...
did you ever see a woman coming out of new york city with a frog in her hand...
- i did, dont you know! ..and don't it show!

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

> Go to Top
Sviesta Ciba