Par Koku Uz Kalna - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Friendliste bez k.
tags
latest posts
random
sotm
WISHLIST
Register of Reading

Maijs 16., 2006


[info]coda17:56
kā vecs vecīts nevaru pat nosēdēt trolejbusā, un tapat es krekšķinos un ko tik vēl nedaru un mierinu ar nupat izlasītu lietu - ARĪ KANTS BIJA FIZISKI VĀJŠ! Fascinējoši! bendējam tik sevi nost, jo daudzi citi ievērojami tādi bijuši... bet, vai redziet, es neesmu ievērojama. vēl ne.. un, pats galvenais, nobeigties aiz nekā nedarīšanas savā labā nav manos plānos un ir pret maniem principiem.
bet..
bet.
tas viss aizsākās ar ko citu - ar to sevis žēlošanu - man šķiet, ka es tikšu līdz tās kodolam un izārstēšos.. vai nu izveidošu no sevis robotu vai arī varbūt vienkārši izārstēšos, to mēs vēl redzēsim.. ir tikai jāatrod tie pamatojumi, kas man liks noticēt [tāpat kā ar to ūdeni - man nepietika zināt, ka ūdeni dzert ir labi un ka vajag dzert un litriem, vells pārāvis.. man bija jāizlasa grāmata ar sīkiem paskaidrojumiem, lai es patiešām sāktu dzert ūdeni.. turklāt NEGĀZĒTU [šodien nolamājos par jauno Vichy paskatu un nemanot laimēju vēl vienu pudeli.. to es protams pamanīju pēc divām stundām]].
tātadiņ. bailes ir tikai vienā faktorā, par to robotu. jo es jau kuro nedēļu sevi neārstēju no tā kakla, tikai vienreiz neaizgāju uz skolu, un kakls bija vairāk kā aizsegs tam, ka nebiju gatava semināram.. ak tu dies, man vienkārši tā ir iemācīts, veselība ir jauki, bet ne vella svarīgi, ja ir jāpilda pienākumi, vainot ieaudzinātāju? var, bet jēgas nekādas.. ko tālāk? ...nezinu. jāiet mācīties un tajā starpā jāizvelk Domā Zaļāk! un gari jāapraksta, lai nonāktu pie kāda secinājuma.

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

> Go to Top
Sviesta Ciba