:
Es nesaprotu, kā tas var būt, ka mans pēdējais ieraksts uzklājies virsū iepriekšējam. Un ar visiem komentāriem.
11. Augusts 2013
:
Šausmīgi jocīgs laiks. Lietus nelīst, bet ļoti tumšs un tāds sauss pērkons visu laiku staigā apkārt. Kaķīši, kas vispār no pērkona nekad nav baidījušies, salīda pagultēs.
:
Pilnīgi vājprātīgs raidījums Radio LV. Tēma - kur žremju latvieši izvēlēsies sev kapavietu.
"mēs vienu radinieci jau rīgā sadedzinājām"
"mēs atvedām 6 urnas"
"es negribu, ka man guļ virsū kāds svešinieks te pēc gadiem"
"es būšu lepns te gulēt"
"Toronto viss notiekas zārkos"
"mēs vienu radinieci jau rīgā sadedzinājām"
"mēs atvedām 6 urnas"
"es negribu, ka man guļ virsū kāds svešinieks te pēc gadiem"
"es būšu lepns te gulēt"
"Toronto viss notiekas zārkos"
:
Pie visa vēl arī laiks sūdīgs, apmācies, lietus. Es gandrīz vai labprāt brauktu uz Rīgu, bet mums te jaunnedēļ vēl visādi darbi ieplānoti.
10. Augusts 2013
8. Augusts 2013
: tomātu salāti
Šito mēs kaut kad Jerusalemē nošpikojām, bet:
- ņem fantastiski gatavos, sulīgos, saldos Latvijas tomātus, sagriez tādos kā parupjos rosola kubiņos
- piegriez klāt obligāti pētersīļus, neobligāti var papildināt ar baziliku, piparmētru, lokiem vai sīpoliem (bet ne ķiploku)
- papildini ar sīki sagrieztu čilli piparu diezgan lielā daudzumā
- drusku sāls un cukura
- tomāts izlaiž sulu, viss sastāvās kopā pusstundu un
VIENKĀRŠI MĒLI VAR NORĪT
(der kā piedeva jebkam)
Tags: ēšana
Šito mēs kaut kad Jerusalemē nošpikojām, bet:
- ņem fantastiski gatavos, sulīgos, saldos Latvijas tomātus, sagriez tādos kā parupjos rosola kubiņos
- piegriez klāt obligāti pētersīļus, neobligāti var papildināt ar baziliku, piparmētru, lokiem vai sīpoliem (bet ne ķiploku)
- papildini ar sīki sagrieztu čilli piparu diezgan lielā daudzumā
- drusku sāls un cukura
- tomāts izlaiž sulu, viss sastāvās kopā pusstundu un
VIENKĀRŠI MĒLI VAR NORĪT
(der kā piedeva jebkam)
Tags: ēšana
6. Augusts 2013
5. Augusts 2013
4. Augusts 2013
:
"Lūk, bet mam bija darbs "20 mirušu šveiciešu fotogrāfijas. Taču patiesībā tur bija 18 mirušu šveiciešu fotogrāfijas, bet divās bija vēl dzīvi cilvēki. Iznāk, ka es meloju... Taču, ja jūs nedaudz pagaidīsiet, tā jau izrādīsies patiesība"
Boltanskis, intervijā Rīgas Laikam
Boltanskis, intervijā Rīgas Laikam
3. Augusts 2013
:
Pēc četru dienu darba mājas iekšpusē vairs īsti nav ko darīt, šodien jau pieķērāmies sētai. Tas nav tā, ka jūs, ienākot mājā, ieplēstu acis un sauktu: vaimandieniņ, cik te kārtīgs! Jo no ārpuses nekas tā īpaši nav manāms. Kārtība ir aiz visām tām mazajām un lielajām durvīm, kuras atverot, iepriekš gāzās virsū visāds jūklis, sastāvošs no veciem kažokiem un nederīgiem darbarīkiem. Tagad aiz visām durvīm ir kārtība, un lai tik kāds pamēģina to izjaukt!
Šodien, tātad, pa sētu. Dzeltenajos Ventspils atkritumu maisos sakravāti hlami no šķūņa un darbnīcas, es izravēju neveiksmīgo puķu dobi (kaut kā vienmēr, pavasarī stādot, sanāk īsos iestādīt aiz garajiem), sagrābu čužas pie šķūņa, pārstādīju dažus augus.
Pēcpusdienā aizdevāmies uz jūru un es šogad pirmo reizi jūrā nopeldējos. Pie jūras izdzērām vienu brutu. Tā mums ir tradīcija.
Nolēmām palikt vēl divas nedēļas.
Foto: anonymous, šodien

Šodien, tātad, pa sētu. Dzeltenajos Ventspils atkritumu maisos sakravāti hlami no šķūņa un darbnīcas, es izravēju neveiksmīgo puķu dobi (kaut kā vienmēr, pavasarī stādot, sanāk īsos iestādīt aiz garajiem), sagrābu čužas pie šķūņa, pārstādīju dažus augus.
Pēcpusdienā aizdevāmies uz jūru un es šogad pirmo reizi jūrā nopeldējos. Pie jūras izdzērām vienu brutu. Tā mums ir tradīcija.
Nolēmām palikt vēl divas nedēļas.
Foto: anonymous, šodien

31. Jūlijs 2013
: skābputra
Ar saraudzētu Limbažu pienu skābputra iznāca laba.
Kā jau minēju - Talsu piens sapuva. Tas man liks arī turpmāk ikdienā dot priekšroku Limbažu piena produktiem.
Ņēmu apmēram 2l ūdens un 200 ml putraimu, man bija tikai 1 l rūgušpiena. Nākamai reizei jāņem 2 l rūgušpiena un varbūt kādi 250 ml putraimu.
Ir jau skāba un garšīga, bet vēl jau rīt pirms ēšanas jālej klāt piens, jāliek krējums (ja grib), jāiedrupina biezpiens, tā ka lai skābst vien tālāk, nelikšu ledusskapī vēl šo nakti.
Tags: ēšana
Ar saraudzētu Limbažu pienu skābputra iznāca laba.
Kā jau minēju - Talsu piens sapuva. Tas man liks arī turpmāk ikdienā dot priekšroku Limbažu piena produktiem.
Ņēmu apmēram 2l ūdens un 200 ml putraimu, man bija tikai 1 l rūgušpiena. Nākamai reizei jāņem 2 l rūgušpiena un varbūt kādi 250 ml putraimu.
Ir jau skāba un garšīga, bet vēl jau rīt pirms ēšanas jālej klāt piens, jāliek krējums (ja grib), jāiedrupina biezpiens, tā ka lai skābst vien tālāk, nelikšu ledusskapī vēl šo nakti.
Tags: ēšana
27. Jūlijs 2013
:
Mana meita Katrīna meklē jauku, saprātīgu auklīti savam puisītim pastāvīgam darbam no septembra Antonijas ielā, Rīgā. Puisītim septembrī būs 6 mēneši. Pieteikties šeit vai uz meilu "neiburga pie gmail."
26. Jūlijs 2013
23. Jūlijs 2013
15. Jūlijs 2013
:
Bet te - vīnu un sieru saderības aplis (no iepriekšējā resursa): http://www.matchmywine.com/upload/artic les/big/2281.jpg
