austra
06 October 2008 @ 12:45 pm
mīla iztēle sapnis  
žēl - air bija viens no mana mūža garlaicīgākajiem koncertiem. beigas nedaudz parāva gaisā, bet viss tik un tā bija zem lidošanas robežas.
fascinējošākais gan ir tas, ka viedokļi dalās tieši pa galējībām - no "gar-lai-cī-gi" līdz "debešķīgi!". (daži metakafē gandrīz apraudājās, viņus redzot un paspiežot roku.) man vienīgi prieks, ka viens no viņiem ir rižiks. es taču tikai melnbaltas bildes biju redzējusi!
 
 
austra
06 October 2008 @ 01:06 pm
 
p.s. man ļoti žēl visu, kas neredzēja handsome furs iekš depo sestdien. vo! tas bija absurdīgi lielisks koncerts, vienkārši lielisks, es abos viņos samīlējos, tajā bītā un viņu priekā.. tiešām apsveru domu mesties dzīvot uz kanādu!
un un un baložiem jauka rudens pleijliste bij' sanākusi. smieklīgi vien tas, ka vēstuļu laikā viens austrālis pajautāja, vai es nevarētu iztulkot vārdus, jo viņš gribot saprast, par ko tad visi dzied. un ziniet, angliski nemaz tas neizklauās romantiski..
 
 
austra
06 October 2008 @ 03:05 pm
tautiski  
ir diezgan viegli vilcienos satikt senus draugus, jo latvietim tiešām vienīgais rudens ir sigulda.
bet nav tik traki - mēs atradām vecveco mīlestības tiltiņu, milzīgus bebru grauztus kokus, nostalģiski paēdām ēdnīcā turaida, mīļojām labradorus un baidījāmies no krītošām zīlēm.
es jau sen teicu, ka mācīšos mīlēt banalitātes.