- 19.5.15 23:43
-
Uztaisīju vakariņas:
Ievadam:
"Momofuku marinētās olas" pusīte ar vakamē pušķīti un uz olīvu un rozmarīna vafelītes uzliktām eļļā ar ķiplokiem un čilli pipariem apceptām jūras ķemmītēm.
(Pie šī tika dzerts prosecco.)
Pamatēdienā:
Latvijas bebra gaļas kotletītes ar saberztām kadiķogām un rozmarīnu, saldā kartupeļa, burkānu, selerijas saknes biezeni ar verdošā eļļā apcetiem sīpollokiem un mazajiem salātiem no tomātiem, smalki sakapātas piparmētras, koriandra, pētersīļa, bazilika un lokiem.
(Te aizgāja sarkanvīns.)
Saldajā:
Gatavspirkts lazdu riekstu un šokolādes saldējums ar dažām kazenēm, avenēm, smalki sakapātu piparmētru un tikpat smalki sakapātu baziliku.