May 2024   01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

Atbilde anonīmajam komentētājam 1.

Posted on 2009.11.05 at 20:18
Current Music: You Can Tell It To Everybody-Air-Love 2
Komentārs:

Neaizmirsti uzrakstiit par pljutku naakamajaa dienaa arii, vemshanu, aptumshotu sapraatu un degradaaciju, "Kazanova" atradies un nesaprastais. Tieshi tagad ciinos ar vienu taadu tevi, peec 20 gadiem, kad visas lillaa domas ir transformeejushaas savaas parodijaas, slogaa sev un tuviniekiem, postaa, murgaa un shausmaas.
Ja izlem dzert un sevi izniicinaat, dari to viens, nevelc citus savaa murgainajaa pasaulee. (Anonymous)

Abilde:

hah :)

pļutkas man nav, nekad nevemju, nekad nav galvassāpes un ar prātu ar viss labi.
iespējams, ka tikai pagaidām, iespējams, ka dzeru pa maz, bet man viss tiešām labi, bet paldies par raizēm.

par to līdzi vilkšanu - es nevienu nekad neesmu vicis - es vienmēr esmu bēdzi un turpinu to darīt, ja man šķiet, ka nujau bišķi pa tālu, jebvai, ka tā nav ĪSTĀ sieviete. atrasti to īsto gan ir diezgan svarīgi, jo neba jau alkohols iznīcina laimīgas ģimenes - īgnas sievietes gan.



Comments:


[info]pojebootins at 2009-11-06 12:40 (Link)
Šo komentāru ir atstājis tipisks līdzatkarīgais bezmugurkaulnieks. Jūtās kā varonis, cīnoties ar "vienu tādu tevi pēc 20" ...

Bullšit.

Ar mums nav jācīnās. Vai nu ignorē, vai proti saskatīt to kas mūsos ir nenovērtējams. Ja nejēdz, tad mēģini uzlidot augstāk kā Tavi spārni Tevi spēj nest.
(Anonymous) at 2009-11-07 22:12 (Link)
Liidzatkariigais bezmugurkaulnieks? Bezmugurkaulnieks ir tas, kas nespeej tikt galaa ar savaam vaajiibaam, jo taas ir ieedushaas vinja smadzenees, sapluudushas ar cilveeku, taa, ka 90% vina dziives nosaka pudele.
Labpraat ignoreetu, Tu nevari iedomaaties, kaada laime buutu ignoreet. Bet tas nav iespeejams, deelj taa, ka zheel shii cilveeka, kuru vairs nevienam nav zheel. Taapeec, ka vinjam nekaa cita nav, es esmu peedeejaa vinja saikne ar realitaati. Taa pati slimiiba kas shii bloga autoram, tikai progreseejusi un smagaakaa formaa. Neciiniishanaas ar savaam probleemaam, bet to nodzershana, uzskats, ka es nu esmu "iipashi juutiigs", "savaadaaks kaa citi". Bullshit. Naakotnee tas progresee veel vairaak, domas kljuust aizvien murgainaakas, ar vieniem meliem - stuteeti citi meli, liidz cilveeks kljuust par pudeles vergu, par pats savu parodiju.
Protams, gribas to paartraukt. Mums ir arii mazs deels un ljoti saapiigi ir dzirdeet, kaa vinjsh saviem klasesbiedriem staasta "Teetis atkal dzer".
Alkohols degradee. Un ljoti labi var just, kaa shii bloga autors, pats tikai daljeeji to apzinoties, sliid aizvien dziljaak tur pa to domaashanas "taku", kur pirms vinja bijushi jau tuukstoshiem alkoholikju.
alcoholic
[info]alcoholic at 2009-11-08 00:15 (Link)
ai, dārgā Tu pat iedomāties nespēj cik ļoti esmu pūlējies padarīt šo problēmu par neesošu.
tas nav iespējams.
ja esi alkoholiķis, tad esi un tas uz mūžu.
vari kļūt par atturībnieku, bet joprojām būsi alkoholiķis.
tas ir kā vēzis un tas nav ārstējams.
tātad ar to ir jāiemācās sadzīvot.
un tas nav viegli.
proti - ir vainu dzet, vainu nedzert.

es izvēlējos dzert un mēģināt saprast, mēģināt kontrolēt notiekošo.
pagaidām izdodas, bet varbūt laiks pierādīs, ka tev bija taisnība.
varbūt.
tik kamēr būs tas vrbūt man nebūs sievas, man nebūs bērnu, es būšu nasta pats sev. un tas ir grēks tikai attiecībā pret mani pašu, jo visi, kas man svarīgi, visus es turu pieklājīgā attālumā.
es zinu kādu postu spēj nodarīt cilvēki, kas zaudē kontroli pār savu alkoholismu. pat pārāk labi zinu. un zinu, ka nekas nav spējis tiem palīdzēt un zinu, ka viņi paši nav gribējuši savu neprātu kontrolēt, jebvai nav pieticis prāta.

es mēģinu. man izdodas. ceru, ka izdosies.

p.s. nekādā veidā ar savu blogu es nemēģinu padarīt dzeršanas problēmu sabiedrībā par neesošu, es nesludinu, ka alkohols ir labi. alkohols ir slikti jebkādā tā izpausmē. bet pamēģini alkoholismu uztvert kā slimību - neiesi tak teikt vēža slimniekam, ka ir tik nepareizi ēst vakariņas, jo nākamajā rītā naksies dirst asinis... alkoholiķiem alkohols ir neatņemama uzturviela un viss. kautkā tas saistīts. kautkā, reiz pamēģināts tas uztaisa savu nelielu sprādzienu galvā un no tā vairs nekur. nezinu, bet mēģinu saprast. par to ar ir šis blogs.
alcoholic
[info]alcoholic at 2009-11-08 00:39 (Link)
ja lasi angliski, tad atgādināšu, ka jau iekš mana bio es teicu, ka :
"People who are not alcoholic sometimes do not understand why an alcoholic can't just "use a little willpower" to stop drinking. However, alcoholism has little to do with willpower. Alcoholics are in the grip of a powerful "craving," or uncontrollable need, for alcohol that overrides their ability to stop drinking. This need can be as strong as the need for food or water.

Although some people are able to recover from alcoholism without help, the majority of alcoholics need assistance. With treatment and support, many individuals are able to stop drinking and rebuild their lives.

Many people wonder why some individuals can use alcohol without problems but others cannot. One important reason has to do with genetics. Scientists have found that having an alcoholic family member makes it more likely that if you choose to drink you too may develop alcoholism. Genes, however, are not the whole story. In fact, scientists now believe that certain factors in a person's environment influence whether a person with a genetic risk for alcoholism ever develops the disease. A person's risk for developing alcoholism can increase based on the person's environment, including where and how he or she lives; family, friends, and culture; peer pressure; and even how easy it is to get alcohol."
Previous Entry  Next Entry