pizdjec (metaleks)

Atkāpe - Februāra piebeigās gluži netīši savam eketroniskajam vismīļummīlulim - turpat trīs mēnešus vecajam laptopam uzlēju tēju. Pirmajā garantijas servisā noturēja 5 nedēļas un neko neizdarīja. 29. martā saņēmu un aizvedu Metaleksam, lai kārto.. Protams, sarunas ar viņiem bija neksaitāmas, bērnudārzs nu konkrēts.., maza daļiņa pēdējo notikumu -


Ceturtdien zvanīja, ka laptops jau ir Latvijā

Piektdien izrādījās, - ā, nē, vēl Lietuvā, bet pirmdien būs.

Pirmdien: piezvanīja laikam kādos plkst. četros Andrejam, paši strādā līdz sešiem, man bija nomiris telefons, kamēr uzzināju bija palicis bik vairāk kā stunda - par maz laika, lai brauktu ar sabiedrisko, kroč, braucam otrdien.

Otrdien: skatos galerijā Centrs viens kafūzī sēž ar laptopu =), melns.. es domāju, jā, mans arī ir melns..
Abi pabeidzam darbu ātrāk, brauksim pakaļ. Aizbraucam. IR!!! pelēks ar melnām maliņām ;) - pa četriem garantijas mēnešiem esmu aizmirsusi kāds izskatās, metaleksiešu džeks arī eiforijā, leģendārais dators tiek atdots.
- A lādētājs?
- .. Jūs devāt līdzi?
- Jā.
- Ņemiet šo (skaidrs, ka tas nav mans, domāju džeks zina, ko dod.)

Mājās, protams sajūsmā =) .. viss strādā, klaviņa tik forša, vāciņu kā atvēru, pazinu un atkal iemīlējos.. =) xp iekšā, (versija, es tādu versiju nebiju dzirdējusi) bet līdzi nākot disks, kuru man akal neviens nav iedevis.
Divas stundas prieka, mīlestības un miera, jutos piepildīta

Lieku lādēt. ..Pēc 15 min skatos - nelādējas! ^O_o^

(Cirvji) iedevuši 12V lādētāju.. man vajag 19V!!!


dooooh...

UPD. plkst. 10.27. versija - davai sarunājam, lai vadu pieved uz mājām. Izrādās - vadu šodien viņi nevarot atvest, braucot tikai rīt un no iepakojum arī nevarot vilkt ārā. Visss! ES ESMU NIKNA!

Comments

Augusts 2013

Svētdiena Pirmdiena Otrdiena Trešdiena Ceturtdiena Piektdiena Sestdiena
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Powered by Sviesta Ciba